ثبت نام دانشجویان دکتری ۹۷

ضمن تبریک به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید و موفقیت شما در آزمون  دکتری سال تحصیلی ۹۸-۹۷ ،

از این که دانشگاه حکیم سبزواری را جهت ادامه ی تحصیلات خود انتخاب نموده اید، بسیار خرسندیم و ورود شما را به این دانشگاه خوشآمد می گوییم.

.

به استحضار پذیرفته شدگان محترم می رساند،  تاریخ مراجعه، مدارک ثبت نامی و مکان ثبت نام از طریق همین اطلاعیه اعلام خواهد شد، بنابراین خواهشمندیم از مراجعه حضوری به دانشگاه قویا خودداری نموده و بدون توجه به تاریخهای اعلام شده ی سازمان سنجش آموزش کشور منتظر راهنماییهای بعدی همین اطلاعیه باشید .

زمان ثبت نام اینترنتی

شروع: ۹۷/۶/۱۱

پایان:  ۹۷/۶/۱۴

راهنمای ثبت نام اینترنتی

ثبت نام اینترنتی دانشجویان جدیدالورود

( بزودی فعال خواهد شد)

.

((مکان و زمان تحویل مدارک))

زمان: ۱/مهر/۹۶  تا  ۵/مهر/۹۶ (فقط در وقت اداری)

مکان:  اداره ی آموزش دانشکده ی مربوط

:

لطفا از مراجعه به دانشگاه قویا خودداری نمایید…

.

جهت کسب اطلاعات و راهنمایی،با کارشناسان آموزش دانشکده ی مربوطه تماس بگیرید.

.

لازم به ذکر است با توجه به عدم ارسال اسامی نهایی از طرف سازمان سنجش آموزش کشور ثبت نام دانشجویان به صورت مشروط انجام خواهد گرفت .

مدارک لازم جهت ثبت‌نام :

۱ـ اصل و کپی مدرک کارشناسی ارشد  (گواهی موقت یا دانشنامه) مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری یا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و یا شورای عالی انقلاب فرهنگی ،یا فرم معدل  مخصوص دانشجویانی که موفق به دریافت مدرک تحصیلی خود نشده اند .

تبصره ۱: دانشجویانی که با فرم معدل یا برگه‌ی نظام وظیفه ثبت‌نام شده‌اند لازم است حداکثر تا شش ماه بعد اصل مدرک کارشناسی  ارشد  را به دانشگاه تحویل فرمایند.

۲ـ اصل شناسنامه و دو سری کپی تمام صفحات آن.

۳ـ اصل کارت ملی و کپی آن.

۴ـ شش  قطعه عکس تمام رخ ۴×۳ تهیه شده در سال جاری.

۵ـ مدرکی که وضعیت نظام وظیفه را مشخص کند.(کارت جدید هوشمند برای دارندگان کارت پایان خدمت یا معافیت دائم )

۶ـ حکم مرخصی سالانه یا موافقت کتبی و بدون قید و شرط سازمان متبوع برای کارمندان دولت.

۷- فیش واریزی ۳۰۰٫۰۰۰ ریال بابت صدور کارت دانشجویی و مراسلات پستی پیشتاز به شماره‌ی ۷۸۷۴۵۱۷۵۵۴ بانک تجارت به نام درآمدهای اختصاصی دانشگاه حکیم سبزواری.

شماره تلفن ادارات دانشکده

دانشکده  نام و نام خانوادگی شماره تماس