دکتر امیررضا عسکری،مدرس جوان دانشگاه حکیم سبزواری در جمع نخبگان دانشگاهی در دیدار با مقام معظم رهبری حضور داشت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر امیررضا عسکری، مدرس جوان دانشکده فنی مهندسی دانشگاه حکیم سبزواری (عضو حق التدریس دانشگاه حکیم سبزواری) روز چهارشنبه ۲۷ مهرماه در جمع صدها تن از نخبگان جوان دانشگاه ها، استعدادهای برتر علمی و اعضای بنیاد ملی نخبگان برای دومین سال پیاپی  با مقام معظم رهبری دیدار کرد.

گفتنی است در سابقه ی علمی پژوهشی این مدرس دانشگاه حکیم سبزواری ۹  مقالهISI معتبر که قالب آنها Q1می باشد، ۶ مقاله علمی پژوهشی و ۱۲مقاله کنفرانسی، ۲ طرح پژوهشی و عنوان پژوهشگر برتر دانشکده فنی مهندسی دانشگاه فردوسی مشهد مشاهده می شود.

متن کامل بیانات مقام معظم رهبری در این دیدار را می توانید در لینک زیر مشاهده کنید

دیدار نخبگان علمی جوان با رهبر انقلاب