در سالروز ورود امام به کشور عزیزمان تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه حکیم سبزواری و فدراسیون انجمن های ورزشی کشور در محل این فدراسیون امضا شد
معاون دانشجویی دانشگاه حکیم سبزواری از امضای تفاهم نامه همکاری های مشترک آموزشی و پژوهشی بین این دانشگاه و فدراسیون انجمنهای ورزشی کشور خبر داد.
دکتر علیرضا انتظاری در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه گفت: همزمان با سالروز ورود امام عزیزمان به میهن اسلامی تفاهم نامه همکاری های مشترک علمی وپژوهشی بین دانشگاه حکیم و فدراسیون انجمن های ورزشی کشور در محل این انجمن با حضور رییس دانشگاه حکیم سبزواری، مدیرکل تربیت بدنی وزارت علوم، رییس فدراسیون انجمن های ورزشی و رییس انجمن دارت ایران منعقد شد.
photo_2017-02-01_07-52-33
معاون دانشجویی تصریح کرد: در این تفاهم نامه زمینه برگزاری دوره های آموزشی و پژوهشی در حوزه های مختلف علوم ورزشی در جهت ارتقای سطح علمی مدرسان مربیان و داوران انجمن دارت کشور توسط استادان دانشگاه حکیم سبزوای در نظر فراهم شده است.
وی ادامه داد: تلاش در جهت راه اندازی و تجهیز مرکز پژوهش های علمی دارت ایران در دانشگاه حکیم سبزواری با همکاری و حمایت های مالی و معنویی فدراسیون از مفاد این تفاهم نامه مشترک است.
معاون دانشجویی دانشگاه گفت:‌ از طرفی در این تفاهم نامه دو طرف متعهد شدند همکاری های مشترک هدف داری را جهت چاپ کتاب های علمی در ارتباط با ورزش دارت با یکدیگر داشته باشند.photo_2017-02-01_07-52-38
گفتنی است این تفاهم نامه با حضور رییس دانشگاه حکیم سبزواری و دکتر پورکیانی مدیرکل تربیت بدنی وزارت علوم، اقای علیپور رییس فدراسیون انجمنهای ورزشی، اقای اذرپور رییس انجمن دارت ایران، دکتر انتظاری معاون دانشجویی دانشگاه و دکتر شهابی عضو هیات علمی دانشکده تربیت بدنی دانشگاه منعقد شد.