جانشین بسیج اساتید استان به همراه تعدادی از اعضای شورای مرکزی بسیج اساتید استان، با رئیس و جمعی از مسئولیندانشگاه حکیم سبزواری دیدار و گفت‌وگو کرد.

رئیس دانشگاه حکیم سبزواری در این نشست با ارائه گزارشی از اهم فعالیت‌های بسیج اساتید، کارکنان و دانشجویی دانشگاه در دو سال گذشته، به تشریح اقدامات انجام‌شده در حوزه‌های مختلف پرداخت و از نقش مؤثر بسیج اساتید در عرصه جهاد تبیین و فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی تقدیر و تشکر کرد.

در ادامه، جانشین بسیج اساتید و شورای مرکزی بسیج استان نیز ضمن قدردانی از همکاری و همراهی مسئولین دانشگاه، از فعالیت‌های بسیج سه‌گانه دانشگاه در عرصه‌های مختلف، به‌ویژه اقدامات انجام‌شده در جریان جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و جنگ رمضان و برپایی بزرگترین موکب بین راهی در مسیر شرق کشور برای خدمات رسانی به زائران مراسم تشیع رهبر شهید انقلاب و زائران حرم رضوی، تقدیر کردند.