هر ساله داوطلبان پذیرش رشته های با آزمون و پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی کنکور سراسری همزمان از طریق سازمان سنجش ثبت نام می‌ کردند ولی از کنکور ۹۸ به بعد ثبت نام کنکور سراسری و ثبت نام بدون کنکور سراسری ۹۸ به صورت مجزا انجام می شود . از این رو لیست رشته های بر اساس سوابق تحصیلی دفترچه انتخاب رشته همه گروه های آزمایشی تفکیک شده و در دفترچه بدون کنکور سراسری ۹۸ در ۱۷ بهمن ماه ۹۷ در سایت سازمان سنجش منتشر شد .

دفترچه ثبت نام و انتخاب رشته های بدون کنکور سراسری شامل موارد مهمی از جمله شرایط عمومی و اختصاصی داوطلبان، مقررات وظیفه عمومی، سهمیه ها، لیست رشته محل های صرفا بر اساس سوابق تحصیلی، مدارک لازم برای ثبت نام، فرم پیش نویس ثبت نام، جدول ضریب تأثیر اعمال سوابق تحصیلی ( معدل کتبی دیپلم ) با توجه به نوع دیپلم و گروه آزمایشی و … است نیز درج شده است. (دفترچه ثبت نام بدون کنکور ۹۸ در سایت سازمان سنجش به نشانی sanjesh.org منتشر شده است)

*** جهت دانلود دفترچه ثبت نام بدون کنکور سراسری مهر ۹۸ کلیک کنید . ***

اطلاعیه‌ سازمان‌ سنجش‌ آموزش‌ کشور در خصوص سری دوم اصلاحات و اعلام رشته محل‌های جدید پذیرش صرفاً براساس سوابق تحصیلی در دانشگاهها و موسسات آموزش عالی در آزمون سراسری سال ۱۳۹۸

لیست رشته های بدون کنکور دانشگاه حکیم سبزواری (مهر ۹۸)به قرار زیر است :

برای ورود به سایت ثبت نام  در رشته های بدون کنکور سراسری مهر ۹۸ کلیک کنید .

<<<مرحله اول ثبت نام در رشته های بدون کنکور سراسری ۹۸ به صورت اینترنتی می باشد .>>>