مسئول اجرایی دفتر نهاد رهبری در دانشگاه حکیم سبزواری گفت: آمار ثبت نام ازدواج دانشجویی این دانشگاه نسبت به سال گذشته۳۳ درصد افزایش داشته است.

سبحان پراک در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه حکیم سبزواری، اظهار داشت: با اشاره به اینکه ۶۶ زوج دانشجو در بیست و دومین دوره ازدواج دانشجویی طرح «همسفر تا بهشت» دانشگاه حکیم سبزواری ثبت نام کرده‌اند، که این میزان رشد ۳۳ درصدی نسبت به سال گذشته را نشان می دهد.

وی افزود: برنامه ازدواج دانشجویی در دانشگاه حکیم سبزواری عبارت از اردوی ویژه مزدوجین و برنامه های فرهنگی و برگزاری کارگاه های آموزشی و مشاوره (هدیه ویژه مقام معظم رهبری به زوج‌های دانشجو) است.

مسئول اجرایی دفتر نهاد رهبری در دانشگاه حکیم سبزواری بر توجه بیشتر و ویژه مسوولان و خانواده‌ها به ازدواج‌های دانشجویی  تاکید کرد و تصریح کرد: امیدواریم با فراهم آمدن زمینه ازدواج آسان و ساده در جامعه، جوانان در شرف ازدواج بتوانند با ازدواج به هنگام، این سنت حسنه را به جا آورند.