معاون دانشجویی دانشگاه  حکیم سبزواری  از آغاز عملیات فضاسازی پارک مطالعه دانشجو در مجتمع  پردیسان این دانشگاه خبر داد.
دکتر علیرضا انتظاری در گفت‌وگو با روابط عمومی دانشگاه  با اعلام این خبر گفت: در راستای ارتقای فرهنگ کتاب و کتاب خوانی و گسترش فضاهای رفاهی دانشجویان، عملیات فضاسازی پارک مطالعه دانشجو در مجتمع  پردیسان  دانشگاه  حکیم سبزواری آغاز شد.
وی  افزود: این پارک با هدف غنی‌سازی ساعت‌های آزاد دانشجویان و ارتقای مؤلفه‌های فرهنگی و ترویج فرهنگ مطالعه در محوطه باز دانشگاه فضاسازی خواهد شد.

معاون دانشجویی دانشگاه حکیم سبزواری ادامه داد: فاز اول این پروژه  شامل اجرای  سیستم آب یاری قطره ای و کاشت گیاه پوششی فرانکینیا در این  پارک است.
دکتر انتظاری  درباره زمانبندی بهره برداری از این پارک اظهار کرد:  برآنیم از این طرح‌ در ابتدای مهرماه سال جاری، همزمان با آغاز سال جدید تحصیلی بهره بردرای شود .