دبیر جشنواره ملی ادبیات داستانی رضوی، ضمن استقبال از حضور کمیته دبیرخانه و تبلیغات این جشنواره در جشنواره ملی دانشجویی حرکت که به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، بیان داشت:

“جشنواره ادبیات رضوی یکی از مهمترین و تاثیرگذارترین راه های جذب و شناخت جوانان در رابطه با زوایای مختلف زندگی امام رضا (ع) می باشد چرا که شرکت دانشجویان در بخش خاطره نویسی می تواند نقاط نامعلوم خاطرات خود را پررنگ تر و قابل لمس نمایند.”
وی در ادامه گفت:

“جامعه‏ ای که بتواند فرهنگ، باورها، ارزش‎ها و نگاه‎های خود را در حوزه‎های مختلف با کلام هنر و ادبیات نافذ در نسل آینده خود جاری و ساری کند، بسیار ماندگارتر و بادوام تر خواهدبود.”

دکترکشاورز خاطر نشان کرد:

“یکی از شاخصه ‏های نگاه ادبی به جایگاه امام رضا(ع) در جشنواره های ادبی، شناخت و باور به زندگی این امام عزیز و تبیین فرهنگ های متفاوت در تمامی ابعاد شخصیتی و زندگی سرشار از معنویت ایشان است.”

لازم به ذکراست که دومین جشنواره ملی ادبیات داستانی رضوی به میزبانی دانشگاه حکیم سبزواری و با همکاری معاونت فرهنگی، اواخر آبان ماه سال جاری به اتمام خواهد رسید.