معاون پژوهش و فناوری دانشگاه حکیم سبزواری  در نشست معاونین پژوهشی دانشگاه ها و مراکز پژوهشی منطقه ۹ کشور گفت: توسعه تعاملات بین المللی در حوزه پژوهش و فناوری از اولویت های دانشگاه حکیم سبزواری است.۸۲۳۳۸۵۷۵-۷۱۲۳۲۵۵۰

دکتر علی اصغر مولوی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه حکیم سبزواری در این نشست با اشاره به اینکه  در راستای بین المللی سازی دانشگاهها و دیپلماسی علمی، دانشگاه حکیم سبزواری در دو سال اخیر فعالیت های مؤثری انجام داده است  افزود: از جمله این فعالیت ها امضای چهار تفاهم نامه با دانشگاههای تورین ایتالیا، لیون فرانسه، پاریس ۱۳ و غالب هرات است.

وی ادامه داد:‌اعزام بیش از ۴۰ عضو هیات علمی به فرصت های تحقیقاتی کوتاه مدت عمدتا در تابستان یا بین دو ترم به ژاپن، کانادا، ایتالیا، فرانسه، انگلیس، سویس، دانمارک، هلند، سوئد، مالزی، ترکیه و … و اعزام ۵عضو هیات علمی به فرصت های مطالعاتی بلند مدت ۹ ماهه به ایتالیا، آلمان، نیوزلند و فرانسه نیز از جمله کارهایی است که در طی این مدت صورت گرفت.photo_2016-12-09_19-12-24

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه حکیم سبزواری راه اندازی و عملیاتی نمودن دوره دکتری مشترک با دانشگاه تورین ایتالیا و اعزام ۸ دانشجوی دکترا برای فرصت های مطالعاتی به ایتالیا، آلمان، فرانسه، کره جنوبی و کسب دو جایزه نخل آکادمیک از کشور فرانسه و یک گرنت ویژه آبل از آلمان و بیش از ۲۰ گرنت خارجی از سرن، ICTP و سایر دانشگاههای معتبر دنیا توسط اعضای هیات علمی دانشگاه حکیم سبزواری را از دیگر اقدامات این دانشگاه در توسعه ارتباطات بین المللی برشمرد.photo_2016-12-09_19-12-36

دکتر مولوی ادامه داد: در راستای این تبادلات باید به مشارکت  دانشگاه حکیم سبزواری در بیش از ۲۵ پروژه تحقیقاتی با دانشگاههای معتبر دنیا. انتشار ۳ کتاب به زبان انگلیسی توسط ناشرین بین المللی با مشارکت محققین خارجی و انجام دو پرژه ایکارد و یک پروژه بزرگ با دانشگاههای کونکوردیای کانادا و هاروارد آمریکا و انتشار مقالات بسیاری در مجلات ۱۰% برتر دنیا و ترغیب به انجام پژوهشهای با کیفیت نیز اشاره کنم.

وی راه اندازی یک مجله به زبان انگلیسی با عنوان “Studies of Architecture, Urbanism and Environmental Sciences Journal ” با رویکرد نمایه شدن در Web of Science و Scopus ( وب سایت مجله: http://www.sauesjournal.net ).برگزاری سخنرانی و کارگاههای تخصصی با حضور محققین و متخصصین ایرانی مشغول در دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی خارج از کشور نظیر امپریال کالج لندن، موسسه ماکس پلانک، دانشگاه مونترال، دانشگاه اشتوتگارت. دعوت از اساتید دانشگاههای بین المللی مثل سوربن فرانسه جهت سخنرانی و برگزاری کارگاههای تخصصی و راه اندازی دوره های آموزشی فشرده و جذب حدود ۲۰۰ دانشجوی خارجی از کشورهای همجوار را از دیگر فعالیت های این دانشگاه در جهت توسعه ارتباطات بین المللی در امر پژوهش نام برد.