بسم الله العلیم

به نام خداوند دانش پسند                           خداوند اندیشه های بلند

به نام آن علیمی که انسان را آفرید و با تعلیم حقایق هستی، خلقت او را به عنایت رساند و تاج علم و کرامت بر سر برترین آفریده خویش نهاد.

در آستانه بهار دانش و خردورزی و در قدوم مهر، ماهی سرشار از مهربانی و مهراندیشی، این افتخار را دارم که خوش آمد گوی صاحبان علم و دانش باشم و ضمن ابراز ارادت قلبی برایتان دوره ای سرشار از تجربه را در سایه تعهد و معنویت آرزو کنم.

امروز که دانشگاه حکیم سبزواری را به عنوان محل تحصیل خود برگزیده­ اید، با افتخار و خرسندی به شما عزیزان اعلام می دارم دوره تحصیلی خود را در یکی از دانشگاه های بزرگ شرق کشور سپری خواهید کرد و این مایه خرسندی بنده و همکارانم در دانشگاه حکیم سبزواری است.

امیدوارم به فضل الهی و با اتکال به عنایات خداوندی، سال تحصیلی جدید، توأم با رشد و بالندگی در تمام عرصه­ های علمی، آموزشی و فرهنگی در مسیر امیدبخش دولت تدبیر و امید باشد و موفقیت و سربلندی روزافزون شما را در سایه الطاف الهی و توجهات ویژه حضرت ولی عصر(عج الله تعالی فرجه الشریف) و در جوار حریم ملکوتی امام رأفت و مهربانی، حضرت علی­ ابن­ موسی­ الرضا (علیه السلام) خواستارم.

جواد حدادنیا

رئیس دانشگاه