پذیرش دانشجویان ايراني شاغل به تحصيل در خارج از کشور متقاضي انتقال به داخل برای بهمن ماه۱۳۹۱

در راستای عملیاتی نمودن مفاد آیین نامه انتقال دانشجويان ايراني شاغل به تحصيل در دانشگاه های خارج از كشور به دانشگاه های داخل، دانشگاه حکیم سبزواری آمادگی خود را برای پذیرش دانشجویان حوزه جنوب شرق آسیا در کلیه مقاطع تحصیلی و مطابق با رشته هاي موجود در سیستم آموزش رسمی دانشگاه، اعلان نموده است.

مطابق آیین نامه اجرای دانشگاه حکیم سبزواری در این باره، پذیرش سنوات تحصیلی دانشجویان مطابق تعداد واحدهای گذرانده شده در دانشگاه مبدأ قابل محاسبه خواهد بود، علاوه بر این شهریه تحصیلی دانشجویان مطابق پذیرش سنوات تحصیلی از سقف کل شهریه مقطع مورد در خواست کسر خواهد شد.

متقاضيان محترم تحصيل در دانشگاه حکیم سبزواری بمنظور تسهیل، تسریع و اطمینان خاطر از فرآیند پذیرش و نیز کاهش هزینه های سفر به ایران برای پیگیری امور انتقال، در گام نخست باید به نماینده منصوب شده از طرف دانشگاه در مالزی مراجعه و راهنمایی های لازم را دریافت کنند.

شماره تماس نماینده دانشگاه درمالزی ۰۱۴۲۲۳۲۵۸۵

تلفن ثابت در کوالالامپور ۲۱۶۱۲۷۹۶ تماس در روزهای دوشنبه و چهارشنبه – ساعت ۹ الی ۱۱ صبح.