ديدار رياست دانشگاه با نماينده مجلس شوراي اسلامي

در آغازين روزهاي سال جديد، دفتر رياست دانشگاه پذيراي جناب آقاي مهندس سبحاني فر، نماينده محترم مجلس شوراي اسلامي و هيأت همراه، بود.

DSC00068(FILEminimizer)

دکتر جواد حدادنيا، رئيس دانشگاه ضمن عرض خير مقدم و تبريک سال نو، از حمايت ها و پشتيباني هاي بي دريغ نمايندگان محترم سبزوار در مجلس شوراي اسلامي، تقدير و تشکر نمود و ضمن اشاره به منويات مقام معظم رهبري در سال جديد،اظهار اميدواري کرد که با مديريت جهادي و همت همگاني در تمامي ابعاد، نهايتاً شهرستان سبزوار از برکات آن بهره مند گردد.

DSC00070(FILEminimizer)

مهندس سبحاني فر، نماينده محترم مجلس شوراي اسلامي نيز ضمن عرض تبريک سال نو، از تلاش ها و زحمات مسئولين دانشگاه در گذشته و حال در جهت اعتلاي علمي و آموزشي و فرهنگي دانشگاه و شهرستان سبزوار تقدير نمود و با اعلام حمايت خود از تلاش هاي صورت گرفته، مساعدت نمايندگان مردم سبزوار را در مجلس شوراي اسلامي جهت هرگونه کمک مادي و معنوي اعلام داشت.