برگزاري کارگاه نانو تکنولوژي توسط انجمن علمي مواد

به همت دانشجويان انجمن علمی مواد و پلیمر، کارگاه آموزشی یک روزه تحت عنوان ” آشنایی با نانو فناوری” درسالن اجتماعات  دانشکده نفت و پتروشیمی، برگزارشد.

در این کارگاه آقایان دکتر بهمن کروجی، رئیس دانشکده فنی و مهندسی، دکتر حمیدرضا اویسی، استادیارگروه مهندسی مواد و پلیمر، دکترغلامعلی فرزی، دانشیار گروه مهندسی مواد و پلیمر و دکتر علي اصغر مولوی،معاون پژوهشی دانشگاه و نيز آقاي دکتر حسین خسروآبادی، استادیار دانشکده فیزیک دانشگاه صنعتی شریف، به عنوان مهمان ويژه، حضورداشتند.

.

دکتر علی اصغر مولوی معاون پژوهشی دانشگاه در ابتدای جلسه، ضمن خوشامد گویی به دانشجویان و مهمانان شرکت کننده در کارگاه آموزشی، در خصوص فعالیت های پژوهشی دانشگاه اظهار داشت:

clip_image002

.

”     از عمده فعالیت های پژوهشی که اين معاونت سعی در پوشش دادن آن دارد، برگزاری نشست های علمی است که سبب آشنایی هر چه بهتر دانشجویان با اساتید و دیدگاه های آنان در مرزهای دانش و همینطور برقراری ارتباطات پژوهشی بین دانشگاه های مختلف می شود.”

دکتر مولوي همچنین از گروه مواد و پلیمر دانشگاه به سبب فعالیت های پژوهشی انجام شده، تشکر و قدردانی کرد.

SONY DSC

دکتر بهمن کروجی در ابتداي جلسه، ضمن خوشامدگویی به دانشجویان و مهمانان شرکت کننده درکارگاه آموزشی، به تاریخچه ای از دانشکده فنی مهندسی اشاره نمود و اظهار داشت:

” درسال گذشته علیرغم تمام مشکلات و اعتبارات مالي که وجود داشت، ۶۲ مقاله علمی – پژوهشی و ۴۵ مقاله با موضوعات مختلف، درکنفرانس های داخلی و خارجی توسط همکاران دانشکده فني و مهندسي، ارائه شده است و خوشبختانه ۲ طرح ملی نيز به نتیجه رسید و امیدواریم درحرکتی چند سویه و با حمایت مسئولان دانشگاه و نيز بخش صنعت، اهداف دانشکده درراستای تعامل بيشتر با حوزه صنعت و بازار، تحقق پیدا کند.”

SONY DSC

در ادامه دکتر حمیدرضا اویسی به ارائه سخنرانی خود در خصوص مقدمه ای بر علم نانو و نانو تکنولوژی و مباحث آموزشی آن پرداخت.

این سخنرانی با ارائه ی تاریخچه ای از نانو آغاز شد و سپس با بررسی دسته های مختلف نانو ساختارها و سنتز آن ها ،روش های ساخت نانو مواد ادامه یافته و در نهایت با تعدادی از کاربرد های نانو تکنولوژی به اتمام رسید.