موفقيت مسئول اداره تغذيه دانشگاه در کنفرانس توسعه کیفیت سلامت غذا
نخستین کنفرانس توسعه کیفیت راهبردی فراگیر در سلامت غذا در ۲ و ۳ اردیبهشت ماه، درمحل انستیتو تحقیقات تغذیه ای صنایع غذایی کشور برگزار شد.
–
–
دراین کنفرانس، مسئول اداره تغذیه دانشگاه، خانم مهندس ناهید زمانی نژاد، با ارائه مقاله اي با عنوان “بررسي و ساخت ترکيبات نانو کامپوزيت غني شده در بسته بندي هاي دوستدار محيط زيست” شرکت نموده و در میان مقالات ارائه شده به صورت پوستر حائز رتبه ممتاز گردید.
–
–
کسب اين موفقيت را به همکار گرامي، سرکار خانم زماني نژاد تبريک عرض نموده، توفيق ايشان را در ساير مراحل زندگي از خداي متعال خواهانيم.
–
جهت ر<يت اصل مقالات به سايت www.iranqualityconf.ir مراجعه فرماييد.
–
روابط عمومي دانشگاه