اخذ مجوز ۴ رشته کارشناسي ارشد رياضي

با تأييد دفتر گسترش آموزش عالي و با پيگيري و زحمات رياست و مسئولين دانشکده رياضي و نيز معاونت محترم آموزشي و تحصيلات تکميلي، مجوز راه اندازي ۴ رشته رياضي محض با گرايش جبر، رياضي کاربردي با گرايش آناليز عددي، رياضي کاربردي با گرايش رياضي- فيزيک و رياضي کاربردي با گرايش کنترل و بهينه سازي، در مقطع کارشناسي ارشد، به دانشگاه حکيم سبزواري اعطاء شده و دانشگاه مي تواند از سال تحصيلي آينده نسبت به پذيرش دانشجو در اين مقطع اقدام نمايد.

*

رشد و توسعه کمي و خصوصاً کيفي دانشگاه در حوزه هاي آموزشي و گسترش رشته هاي مقاطع تحصيلات تکميلي، اعتبار و جايگاه دانشگاه را در بين دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالي افزون خواهد ساخت.

ضمن عرض تبريک به رياست محترم دانشگاه، مسئولان ساعي دانشکده رياضي، معاونت محترم آموزشي، همکاران گرانقدر و دانشجويان عزيز، سربلندي و سرافرازي تمامي زحمت‌کشان پر تلاش دانشگاه را از خداوند متعال خواستاريم.

*

روابط عمومي دانشگاه