بیانیه دانشگاه حکیم سبزواری به مناسبت روز خبرنگار: تواضع در نقد پذیری – سخاوت در پاسخگویی

به منظور گرامیداشت روز خبرنگار و یاد و خاطره شهید صارمی، مراسمی با حضور اصحاب رسانه و خانواده محترمشان در تالار دانشکده مهندسی نفت و پتروشیمی دانشگاه برگزار شد.

شرکت جمع کثیری از خبرنگاران و نمایندگان رسانه های گروهی شهرستان، معاونت استاندار و فرماندار ویژه سبزوار و اعضای شورای اسلامی شهر سبزوار در این مراسم، نشانگر اهمیت و جایگاه سترگ اطلاع رسانی و رسالت خطیر خبر رسانی بود.

رئیس دانشگاه در ابتدای مراسم ضمن عرض تبریک روز خبرنگار، با اشاره به جایگاه والا و رسالت مهمی که خبرنگاران با سختی ها و مشقات بسیار بر دوش دارند، افزود:

” خبرنگاران خالصانه در راه اعتلای جامعه از هیچ کوششی دریغ نمی کنند و تمامی خطرها را در طی این مسیر به جان می خرند، همانطور که خانواده این عزیزان نیز در سختی ها و مشقات کار خبرنگاری همراه و همیارشان هستند و بر ماست که شأن و منزلت آنها را گرامی بداریم.”

دکتر جواد حدادنیا  همچنین اضافه نمود:

” آگاهی و نیک اندیشی جزء ذات عرصه اطلاع رسانی است و خبرنگاران همکاران مسئولان هستند خبرنگار، انسانی حق بین، حق گو و حق نویس است.”

در این گردهمایی صمیمانه، بیانیه دانشگاه حکیم سبزواری و رسالت این دانشگاه در مواجهه با رسانه ها با عنوان ” تواضع در نقد پذیری و سخاوت در پاسخگویی” توسط ریاست دانشگاه قرائت و ارائه شد و ایشان این اصل را الگویی عملی و راهبردی برای اطلاع رسانی در تمامی عرصه ها از سوی دانشگاه حکیم سبزواری دانست.

×××

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهر سبزوار نیز در این مراسم دسترسی به جریان آزاد اطلاعات را حق مسلم خبرنگاران دانست و با اشاره به نشست خبری ریاست محترم جمهوری که در آن ایشان به این اصل مهم صحه گذاردند، افزود:

” آگاهی رسانی تعامل و رفتاری دو سویه است و از خبرنگاران انتظار است که سطح آگاهی و دانش مردم را افزایش دهند و از طرفی مسئولان و خدمتگزاران نظام نیز وظیفه دارند عملکرد خود را تبیین کنند.”

مهندس احمد برادران، افزود:

” رسانه ها چشم و زبان گویای مردم هستند که در عرصه های مختلف می توانند نقش آفرین باشند و ما در تلاش هستيم تا بستری را در  سبزوار فراهم کنیم تا خبرنگاران به عنوان پل ارتباطی بین مردم و مسئولان بتوانند به خوبی رسالت خطیر اطلاع رسانی را انجام دهند.

مهندس جلال تعصبی، عضو شورای اسلامی شهر سبزوار نیز طی سخنانی جایگاه خبر و خبرنگار را بسیار رفیع دانست و اعلام آمادگی شورای اسلامی شهر سبزوار را جهت هر گونه همکاری متقابل با این قشر فرهیخته اعلام داشت.

سپس برخی از خبرنگاران رسانه های مختلف شهرستان به نمایندگی از همکاران خود، ضمن ایراد سخنانی به سختی ها و مشکلات فرا روی این صنف اشاره کرده و از مسئولان حاضر در مراسم خواستار ایجاد تسهیلات لازم در انجام رسالت خطیر خبری که بر عهده دارند، شدند.

در پایان مراسم نیز به رسم یادبود لوح تقدیر و هدایایی از طرف دانشگاه حکیم سبزواری به زحمت کشان و سخت کوشان وادی خبر و اطلاع رسانی اهدا گردید.

01     02

11     22