برگزاري مراسم گراميداشت هفته دولت و تجليل از کارکنان نمونه دانشگاه

مراسم گراميداشت هفته دولت و روز کارمند و ياد و خاطره شهيدان رجايي و باهنر با حضور جمع کثيري از کارکنان ساعي و زحمتکش دانشگاه برگزار شد.

دکتر عبدالرحيم عسکري، معاون اداري و مالي دانشگاه و دبير جشنواره شهيد رجايي در ابتدا با ابراز خوشوقتي از حضور در جمع صميمي کارکنان، ضمن عرض تبريک هفته دولت و روز کارمند، به ارائه گزارشي از روند انتخاب کارکنان نمونه مطابق با آيين نامه هاي اجرايي پرداخت و با اشاره به اينکه زحمات و تلاش کارکنان، اعضاي هيأت علمي و مجموعه مسئولان دانشگاه همچون کلافي درهم تنيده است که بدون ديگري، پيشبرد اهداف متعالي دانشگاه ناممکن خواهد بود، ابراز اميدواري کرد که روزي بتوان زحمات و تلاش يکايک زحمتکشان و دلسوزان دانشگاه را به نحو مطلوب جبران و تقدير کرد.

SONY DSC     DSC09004(FILEminimizer)

دکتر عسکري همچنين افزود:

” تلاش تمام مسئولان دانشگاه و شخص رياست محترم بر اين است که اينگونه مراسم و گردهمايي ها بجا و منطبق با مناسبت ها و در شأن همکاران باشد تا لااقل گوشه اي از خدمات اين عزيزان جبران گردد.”

دکتر جواد حدادنيا، رئيس دانشگاه نيز ضمن عرض تبريک هفته دولت و روز کارمند، هفته دولت را فرصت مغتنمي براي ارائه گزارش عملکرد دستگاه و نيز نقد کارهاي انجام شده جهت بهبود امور دانست و با اشاره به جايگاه شهداي والامقام دولت، شهيدان رجايي و باهنر در بين آحاد مردم افزود:

” گر چه شهادت آن دو بزرگوار تلخ و ناگوار بود ليکن باعث اتحاد و انسجام بيشتر ملت و نزديکي بيشتر آنان با مسئولان نظام شد.”

SONY DSC     SONY DSC

.

رئيس دانشگاه، پيشرفت و توسعه دانشگاه را بر ۳ محور دانشجو، کارمند و عضو هيأت علمي منطبق دانست و روز کارمند را تجليل از يکي از ارکان اين محور و فرصت مغتنمي براي گراميداشت خدمات آنان برشمرد و افزود:

” از نظر مسئولان دانشگاه تمامي کارکنان، نمونه هستند و گزينش چند نفر از ميان همه همکاران سخت و دشوار است و چيزي همسنگ و مطابق شخصيت و جايگاه افراد نيست که با آن بتوان جبران مافات کرد و به بهترين شکل و بهترين نحو از زحمات و خدمات کارکنان تجليل نمود.”

سپس مراسم تجليل و تقدير از کارکنان نمونه دانشگاه و نيز تعدادي از همکاراني که در حوزه هاي خود در تکريم ارباب رجوع، خلاقيت و بهره وري به عنوان نمونه انتخاب شده بودند، با حضور مسئولان دانشگاه برگزار و از ايشان با اهداي لوح تقدير و هداياي ارزنده، تجليل به عمل آمد.

گزارش تصویری مراسم

SONY DSC     SONY DSC     SONY DSC

SONY DSC     SONY DSC     SONY DSC

.