توفیق اعضای هیأت علمی دانشگاه در نهمین همایش بین المللی انجمن ترویج زبان و ادب فارسی

سخنرانی و حضور گسترده ی علمی شش عضو هیات علمی گروه های آموزشی زبان وادبیات فارسی و زبان انگلیسی در نهمین همایش بین المللی انجمن ترویج زبان و ادب فارسی ایران

نهمین همایش بین المللی انجمن ترویج زبان و ادب فارسی ایران در روزهای ۵ تا ۷ شهریور شهریور۱۳۹۳در بجنورد برگزارشد و ۵ عضو هیات علمی گروه آموزشی زبان و ادبیات فارسی و یک عضو هیات علمی گروه زبان و ادبیات انگلیسی و يک عضو هيأت علمي گروه زبان و ادبيات عرب و شماری از دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری زبان و ادبیات فارسی در این همایش بین المللی حضور یافته و به ایراد سخنرانی پرداختند.

IMG_5468(FILEminimizer)

.

گفتنی است این همایش در چارچوب ۲۳ نشست تخصصی، ۳ نشست عمومی ، ۲ میزگرد پژوهشی و یک کارگاه تخصصی توسط دانشگاه پیام نور خراسان شمالی برگزارشد و حضور و سخنرانی اعضای هیات علمی گروه آموزشی زبان و ادبیات فارسی دانشگاه حکیم سبزواری در این نشست ها از جمله دکتر عباس محمدیان، دکتر مهیار علوی مقدّم، دکتر احمد خواجه ایم، دکتر ابوالقاسم رحیمی،دکتر حسن دلبری، دکتر مسلم ذوالفقارخانی و دکتر عباس گنجعلي (ارائه و چاپ مقاله) و دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری زبان و ادبیات فارسی از جمله محسن محمدی کردیانی، حسن توفیقی، حجت بهاری فر و نرگس شیخ در این گردهمایی بین المللی چشمگیر بود.

مهمانانی ازترکیه، مصر، تاجیکستان، عراق، بنگلادش، فرانسه و استرالیا نیز در این محفل حضور علمی داشتند.

***

همچنین در این همایش، پایان نامه ی دوره ی دکتری زبان و ادبیات فارسی دکترحسن دلبری، عضو هیات علمی گروه زبان و ادبیات فارسی با نام «تحوّل غزل در شعر معاصر فارسی» (دهه های ۶۰،۷۰ و۸۰) به عنوان پایان نامه ی برتر دوره ی دکتری درسال تحصیلی ۹۲-۹۳ در نهمین همایش بین المللی انجمن ترویج زبان و ادب فارسی ایران (۵-۷ شهریور۱۳۹۳/ بجنورد) مورد تقدیر قرارگرفت و وی لوح تقدیر خود را از مقام عالی ریاست این انجمن بزرگ بین المللی، استاد فرزانه، جناب آقای دکتر مهدی محقق دریافت کرد.

IMG_5491(FILEminimizer)

***

«دوازدهمین کنفرانس بین المللی جهت گیری های نوین در علوم انسانی» در روزهای  ۱۱ تا ۱۳ ژوئن ۲۰۱۴/ ۲۱ تا ۲۳ خرداد ۱۳۹۳ در دانشگاه دولتی سان پابلوی مادرید/اسپانیا با حضور پژوهشگرانی از سراسر دنیا برگزار شد و پژوهشگرانی اندک و معدود از ایران در این کنفرانس بین المللی حضوریافتند.

دکتر مهیار علوی مقدم،دانشیار گروه اموزشی زبان وادبیات فارسی دانشگاه حکیم سبزواری در این همایش با ارائه سخنرانی با نام Persian Literature and Interdisciplinary Fields به بررسی زمینه های گوناگون مباحث میان رشته ای در زبان فارسی پرداخت .

هدف این کنفرانس ها ارتقای سطح و جایگاه علوم انسانی در سراسر دنیاست.

گفتنی است یازدهمین کنفرانس در بوداپست مجارستان برگزار شد و سیزدهمین کنفرانس نیز در دانشگاه بریتیش کلمبیا در ونکوور کانادا برگزار می شود.