افتتاح فروشگاه مهرورزان به همت انجمن خیریه دانشجویی

به همت انجمن خیریه دانشجویی مهرورزان، اولین فروشگاه مواد غذایی در خوابگاه نرگس واقع در مجموعه خوابگاهی گلستان، افتتاح شد.

در این فروشگاه که با هدف کارآفرینی و همچنین تسهیل خرید مایحتاج اولیه دانشجویان افتتاح گردیده است، در حال حاضر هفت نفر از دانشجویان به طور مستقیم مشغول به کار شده و همه روزه صبح و بعد از ظهر آماده ارائه خدمات می باشد.

همزمان با افتتاح این فروشگاه، گارگاه چرم دوزی انجمن خیریه نیز در خوابگاه یاس شروع به فعالیت نموده است.

رئیس دانشگاه نیز طی بازدید از این فروشگاه، با تقدیر از برنامه ها و فعالیت های انجمن خیریه دانشجویی مهرورزان در جهت بسط و توسعه کارآفرینی و اشتغال دانشجویان در زمینه های مختلف با توجه به پتانسیل و استعدادهای آنان و اشاعه فرهنگ بومی و غنی مناطق گوناگون کشور، ضمن دستوری واحدهای ذیربط را مأمور نمودند که حتی الامکان خریدها و نیازهای خود را از طریق این فروشگاه انجام داده تا عواید آن نیز به دانشجویان برگردد.

شایان ذکر است که کلیه عواید حاصل از این فروشگاه صرف امور خیریه خواهد شد.