فرماندار سبزوار در جمع دانشگاهیان دانشگاه حکیم: دیوار دانشگاه باید کوتاهترین دیوار نسبت به جامعه باشد

معاون استاندار و فرماندار ویژه سبزوار صبح امروز در مراسم گرامیداشت ۱۶ آذر، در جمع دانشجویان دانشگاه حکیم سبزواری، با تبریک و گرامیداشت روز دانشجو، با اشاره به وضعیت کنونی جامعه جهانی در استفاده از منابع خود، افزود:

” در جهان کنونی سرمایه گذاری بسیاری از کشورها بیشتر در حوزه منابع خدادادی و طبیعی ست، منابعی که زوال پذیر و محدود است، منابع مادی و مالی نیز که به تبع اولی است که آنها نیز در طولانی مدت رو به زوال خواهند گذاشت ولی کشورهایی که آینده نگر و دوراندیش اند، بر منابع انسانی که پایدارترین و ماندگارترین سرمایه هستند، تکیه و سرمایه گذاری می کنند که خاستگاه تربیت و آموزش این نیروها هم دانشگاه ها هستند، پس دانشجو به عنوان سرمایه اصلی یک کشور در نظام رشد و توسعه محسوب شده و امید آینده مردم است.”

.

IMG_2681(FILEminimizer)   IMG_2672(FILEminimizer)

.

مهندس احمد برادران، همچنین با اشاره به جلسه خود در چند روز گذشته با رؤسای دانشگاه های سبزوار تأکید کرد:

“دیدگاه و نظر دولت یازدهم، دولت تدبیر و امید و شخص ریاست محترم جمهوری و نیز فرمانداری سبزوار به عنوان نماینده عالی دولت همواره بر ایجاد فضایی با نشاط و عاری از هر گونه تنش و تندروی در محیط دانشگاه هاست، به نحوی که دانشجو بتواند با فراغ خاطر به تحقیق، آموزش و پژوهش خویش بپردازد.”

فرماندار ویژه سبزوار ادامه داد:

” دیوار دانشگاه بایستی کوتاهترین دیوار نسبت به جامعه باشد به نحوی که تعامل و ارتباط دوسویه و سازنده و ثروت آفرین مابین آنان برقرار گردد و دانشگاه حکیم سبزواری نیز با حدود ۸ هزار دانشجو، انصافاً در این مسیر قرار گرفته و فضای مطلوب و فرصت مغتنمی را برای تحقیق و پژوهش فراهم نموده است.”