با حکم رئیس دانشگاه دکتر امیر حسین کیذوری عضو هیات علمی گروه علوم تربیتی در مسئولیت “رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی” دانشگاه ابقاء شد.
متن حکم بدین شرح است:
جناب آقای دکتر امیر حسین کیذوری
رئیس محترم دانشکده ادبیات و علوم انسانی

سلام علیکم

با عنایت به تعهد، تخصص و تجربیات ارزنده و موفقیت های یکسال اخیر جناب عالی به موجب این حکم با حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی در مسئولیت “رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی” دانشگاه ابقاء می گردید.

انتظار می‌رود با پیروی از آموزه‌های اسلامی، مبانی علمی، روحیه انقلابی، راهبردهای اساسی دولت مردمی و جلب همکاری جامعه دانشگاهی و منابع انسانی حوزه مربوط تمامی امکانات مادی و معنوی دانشگاه را برای تحقق سیاست‌ها و برنامه‌های اسناد بالادستی، مرجعیت و دیپلماسی علمی، پیشرفت همه جانبه علم و فناوری، آموزش پژوهش‌محور و پژوهش آموزش‌ محور، مهارت افزایی، کارآفرینی، فرهنگ‌سازی کار گروهی و در نهایت اجرای تمامی محورهای سند «دانشگاه اسلامی»  به کار گیرید.

توفیق روزافزون جناب‌ عالی را در پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و منویات رهبر حکیم انقلاب اسلامی حضرت آیت الله خامنه‌ای(مدظله العالی) از درگاه پروردگار متعال خواستاریم.

دکتر محمدعلی زنگنه اسدی