بازدید اعضای هیأت رئیسه دانشگاه شاهرود از دانشگاه حکیم سبزواری

اعضای هیأت رئیسه دانشگاه شاهرود ضمن حضور در دانشگاه، جلسه مشترکی با اعضای هیأت رئیسه و مسئولان دانشگاه حکیم سبزواری برگزار نمودند.

در این جلسه پس  از قرائت کلام ا… مجید، آقای دکتر محمدیان، رئیس دانشگاه ضمن عرض خیر مقدم به مهمانان گرانقدر، به ارائه گزارش مختصری از وضعیت آموزشی، دانشجویی، عمرانی، فرهنگی و اداری و مالی دانشگاه پرداخت و ابراز امیدواری کرد که با برگزاری چنین جلساتی در آینده و تبادل اطلاعات و تجربیات در زمینه های مختلف مابین دو دانشگاه، در راستای ارتقای کمی و کیفی در تمامی حوزه ها، گام های اساسی برداشته شود.

آقای دکتر مراد زاده، رئیس دانشگاه شاهرود نیز ضمن ابراز خوشوقتی از حضور مجدد در دانشگاه حکیم سبزواری، تغییر نام این دانشگاه را به مسئولان تبریک گفت و ابراز امیدواری کرد که تجربیات مشترک دو دانشگاه در عرصه های مختلف، زمینه ساز توسعه کمی و کیفی آنها در آینده باشد.

همچنین بازدید از دانشکده ها و فضاهای آموزشی و عمرانی، از دیگر برنامه های مسئولان دانشگاه شاهرود در ادامه سفر به سبزوار بود.