اولین اردوی راهیان پیشرفت دانشگاه به منظور بازدید از فعالیت های معدنی و صنعتی مس و صنایع فولاد استان کرمان با هدف آشنایی اساتید با پیشرفتهای حوزه های مربوطه و ایجاد زمینه های پژوهشی و مطالعاتی با این صنایع به همت مدیریت ارتباط با جامعه و صنعت دانشگاه آغاز شد.

در روز اول این اردو بازدید از مجتمع بزرگ مس سرچشمه در شهرستان رفسنجان و نشست ارتباطى با مدیران این حوزه معدنی و صنعتی انجام گرفت.در بخش اول این بازدید،معادن رو باز مس و روند استخراج و نیز بازدید از واحد سنگ شکن ثانویه،پرعیارکنی،ذوب ،پالایشگاه و روند تولید کاتد،مفتول و اسلب با توضیحات کارشناسان مربوطه مورد بازدید قرار گرفت .در ادامه نشستی تخصصی با مهندس فاضلی معاونت بهره بردارى مجتمع عظیم مس سرچشمه و مدیران بخشهای مختلف برگزار گردید در ابتدا مهندس فاضلی با توضیح اهمیت و جایگاه مجتمع مس سرچشمه ان را نشان پیشرفت صنایع معدنی کشور دانست و اعلام کرد این مجتمع در سال گذشته ٢٢۶هزار تن استخراج داشته که ۵۴ هزار تن سولفور مس از ان به دست امده است.وى در ادامه به ضرورت ارتباط نزدیک این صنایع با اهمیت با دانشگاه ها اشاره و امادگی بخشهای مختلف از جمله بخش تحقیق و توسعه این مجتمع را براى همکاریهای مختلف با دانشگاه اعلام نمود.

سپس مدیریت ارتباط با جامعه و صنعت دانشگاه ضمن سپاس از ایجاد امکان زمینه های این بازدید توسط مدیران مجتمع و نیز تشکر ویژه از همکار هیات علمی دانشگاه جناب دکتر شاهرخ ابادی براى کمک به انجام این بازدیدها به زمینه های عقد قراردادهای مطالعاتی دانشگاه با صنایع اشاره و اعلام نمود یکی از اهداف دانشگاه ارتباط با مگا پروژه های ملی در حوزه صنعت و معدن و کمک به عارضه یابی و حل کاربردی مسائل انها می باشد در ادامه اعضاء هیات علمی حاضر در جلسه ضمن معرفی حوزه کاری و توانمندیهای خود نقطه نظرات تخصصی خود را اعلام و سپس نقطه نظرات کارشناسی مدیران مجتمع را استماع نمودند در پایان با اهداء تندیس دانشگاه به مجتمع مس سرچشمه از همراهی این مجتمع معدنی و صنعتی با دانشگاه تقدیر به عمل امد. لازم به ذکر است که این اردو با بازدید از مجتمع مس میدوک در شهر بابک ،فولاد سیرجان و دانشگاه شهید باهنر کرمان ادامه خواهد داشت.