برگزاری مراسم هفته پژوهش و تجلیل از پژوهشگران برتر

در مراسم گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری، از پژوهشگران برتر دانشگاه با اهدای لوح تقدیر و تندیس هفته پژوهش، تجلیل به عمل آمد.

طی این مراسم علاوه بر پژوهشگران برتر دانشگاه از همکاران بخش های مختلف کتابخانه مرکزی، مدیریت فناوری، کارشناسان حوزه معاونت پژوهشی و شرکت پشتیبانی سخت افزار و نرم افزار نیز با اهدای لوح تقدیر قدردانی گردید.

پژوهشگران برتر دانشگاه عبارت بودند از:

دکتر مسلم ذوالفقارخانی (دانشکده ادبیات)، دکتر حجت اله فسنقری (دانشکده الهیات)، دکتر جواد حدادنیا (دانشکده برق)، دکتر محمد رضا حامدی نیا (دانشکده تربیت بدنی)، دکتر شهرام بهرامی (دانشکده جغرافیا و علوم محیطی)، دکتر غلامعلی فرزی (دانشکده فنی و مهندسی)، دکتر قدیر صادقی (دانشکده ریاضی)، دکتر ابوالقاسم امیراحمدی (مرکز پژوهشی)، مهندس عباس هاشمی زاده (دانشکده مهندسی نفت)، دکتر علی اصغر مولوی(دانشکده علوم پایه)، دکتر رحیم ایلدرآبادی (طرح تحقیقاتی برتر ارتباط با صنعت)، دکتر علی داوودی (مقاله برتر)

پژوهشگر برتر دانشگاه : دکتر محمد رضا حامدی نیا.

همچنین از سه نفر از دانشجویان به اسامی حمید درویشی (در مقطع کارشناسی)، میلاد جعفرپور (در مقطع کارشناسی ارشد) و حسین قیومی زاده (در مقطع دکتری) به عنوان دانشجویان پژوهشگر برتر دانشگاه تقدیر به عمل آمد.