جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه حکیم سبزواری مفتخر به کسب ۵ عنوان در جشنواره جاد برتر در میان دفاتر سطح کشور شد.

این جشنواره همه ساله در شهریور ماه و در حاشیه کنگره سالانه اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان با هدف ارزیابی و انتخاب دفاتر برتر برگزار می گردد.

در دومین سال برگزاری این جشنواره، دفتر حکیم سبزواری با کسب ۵ عنوان در محورهای مختلف،بیشترین عنوان برتر را در بین دفاتر سراسر کشور کسب نمود که این عناوین به شرح زیر است :

۱:دفتر برگزیده در بخش واحد فرهنگی
۲:دفتر برگزیده در محور «مشارکت خواهران در فعالیت های سیاسی»
۳:دفتر برگزیده در محور «تولید محتوا در بخش واحد روابط عمومی»
۴:دفتر برگزیده در محور «مبانی و تبیین در بخش واحد آموزش»
۵:دفتر برگزیده در محور «ازدواج و خانواده در بخش واحد خواهران(کارگروه کیمیا)»

گفتنی‌ست سال گذشته دفتر جاد حکیم سبزواری ۳ عنوان برتر را در این جشنواره از آن خود کرد که در شهریور ماه امسال به پنج عنوان ارتقا یافت.

شایان ذکر است، طی احکام جداگانه ای نرگس امامی راد(دبیر واحد خواهران این دفتر) بعنوان دبیر اجرایی نشریه همشاگردی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان و امیر حسین ذکاء(دبیر روابط عمومی دفتر) بعنوان عضو کمیسیون روابط عمومی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان منصوب شدند.