جلسه اعضای کمیته آموزش حراست های نهادهای شهرستان در دانشگاه

جلسه تعامل و همفکری اعضای کمیته آموزش حراست های دستگاه ها و ادارات شهرستان های سبزوار، جوین و جغتای با حضور ریاست دانشگاه و ریاست محترم اداره اطلاعات سبزوار در دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه آقای قدرتی، رئیس اداره اطلاعات سبزوار با اشاره به جایگاه و منزلت دانشگاه ها در تولید علم و اشاعه فرهنگ و مبانی اصیل اسلامی، از پیشرفت ها و توسعه دانشگاه در جوانب مختلف به نیکی یاد کرد و از همکاری دانشگاه حکیم سبزواری در این خصوص تقدیر نمود.

آقای دکتر محمدیان، رئیس دانشگاه نیز ضمن ارائه گزارش مختصری از عملکرد دانشگاه و توسعه کمی و کیفی آن در زمینه های مختلف، علمی، آموزشی، فرهنگی و عمرانی، ارتقای جایگاه دانشگاه را از رتبه ۱۴۰ به ۱۱۷ بیانگر تلاش همه جانبه مجموعه دانشگاهیان دانشگاه در پیشبرد اهداف متعالی آن برشمرد و آمادگی دانشگاه حکیم سبزواری را در تعامل و همکاری های همه جانبه با سایر نهادها و ارگانهای سطح شهر ابراز داشت.

همچنین در پایان این جلسه از آقای نصرتی پور، مسئول حراست دانشگاه به عنوان یکی از مدیران حراست دستگاه های برتر شهرستان تقدیر به عمل آمد.