در جلسه ای صمیصمی و پر نشاط از سی سال خدمات صادقانه آموزشی و پژوهشی جناب آقای دکتر محمد سلمانی مقدم عضو هیات علمی گروه آموزشی برنامه ریزی شهرى و روستایی دانشکده جغرافیا و علوم محیطی تقدیر به عمل امد.
در این جلسه که در محل دفتر ریاست دانشکده و با حضور ریاست محترم دانشگاه،معاونت محترم اموزشى و مدیر محترم تحصیلات تکمیلی و اعضاء محترم هیات علمی دانشکده برگزار گردید در ابتدا دکتر صفایی به نمایندگى از همکاران خود ضمن اشاره به سابقه طولانی آشنایی و بیان خصوصیات بارز اخلاقی و تلاش پر ثمر علمی و تحقیقاتی دکتر سلمانی مقدم ضمن ابراز دلتنگى از عدم حضور ایشان در اینده کاری خود و همکاران ،ایشان را انسانی والا در زمینه اخلاق و رفتار و همکاری پر تلاش در زمینه علمی و مورد علاقه دانشجویان بر شمرد و برای ادامه مسیر زندگی دکتر سلمانی مقدم ارزوی سلامتی و موفقیت نمود.
در ادامه دکتر حمیدیان به عنوان پیشکسوت گروه جغرافیا بر ویژگیهای مثبت ایشان صحه گذاشته و ارزوى توفیق نمود همچنین دکتر اسدی ریاست دانشگاه ضمن بیان خاطراتی از تشکیل گروه جغرافیا و اعتباری که این دانشکده در نتیجه زحمات همکاران خوب خود به دست اورده است درخواست نمود این دانشکده همچنان در مسیر پیشرفت دانشگاه و حل مشکلات جامعه گام بردارد ایشان نیز ضمن سپاس از زحمات صادقانه دکتر سلمانی مقدم از تلاشهای صادقانه ایشان تقدیر نمود.
دکتر طیبی معاونت محترم آموزشی دانشگاه،دکتر مهدوى مدیر تحصیلات تکمیلی و تک تک اعضا هیات علمی دانشکده نیز با بیان اشاراتی به شخصیت ایشان از سالهای حضور مثبت ایشان در مصدر عضو هیات علمی تقدیر کردند دکتر ادب ریاست دانشکده جغرافیا نیز از فقدان حضور ایشان در اینده کارى دانشکده ابراز تاسف نموده و ارزوى توفیق و سلامتی ایشان را از درگاه احدیت درخواست نمود.
در پایان دکتر سلمانی مقدم ضمن ابراز خوشحالی از حضور سالیان متمادی در دانشگاه حکیم سبزواری از ابراز لطف حاضران تشکر و ارزو نمود دانشکده مسیر موفق خود در اینده را ادامه دهد.
در انتهای جلسه به رسم احترام،هدایایی از طرف همکاران به ایشان تقدیم و و از حضور گرم همه همکاران سپاسگزاری به عمل امد.