دکتر علیرضا کیخسروی در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه افزود: دانشگاه حکیم سبزواری از مهر ۱۴۰۴ در این رشته دانشجو می پذیرد.
دکتر کیخسروی اضافه کرد: با گرفتن مجوز این رشته جدید دکتری، شمار کد رشته های مقطع دکتری تخصصی دانشگاه حکیم سبزواری به ۲۰ رشته افزایش یافته است.
مدیرگروه شیمی دانشگاه حکیم سبزواری نیز با اشاره به اینکه رشته شیمی آلی به عنوان یکی از شاخههای اصلی و بنیادی شیمی است، گفت: این رشته جایگاه بسیار مهمی در سطح جهانی دارد و با علوم نوین و پیشرفته پیوندی نزدیک دارد.
دکتر رضایی سرشت افزود: این رشته با توجه به ماهیت خود در مطالعه ترکیبات کربنی و واکنشهای آنها، کاربردهای گستردهای در حوزههایی مانند داروسازی، بیوتکنولوژی، علوم مواد، و صنایع غذایی و شیمیایی دارد.
مدیرگروه شیمی دانشگاه حکیم سبزواری ادامه داد: جایگاه جهانی شیمی آلی به واسطه پژوهشهای پیشرفته در تولید مواد جدید، کشف داروهای نوین، و توسعه نانومواد و زیستمولکولهای پیچیده، بسیار بالاست و همواره مورد توجه دانشگاهها و مؤسسات پژوهشی معتبر جهانی قرار داشته است.
دکتر رضایی سرشت اظهار داشت: در دهههای اخیر، شیمی آلی با علوم بینرشتهای جدید، مانند شیمی محاسباتی، بیوشیمی، نانوشیمی، و شیمی سبز پیوندهای عمیقی برقرار کرده است تا به نیازهای امروز دنیا از جمله ایجاد مواد زیستسازگار، داروهای نوین، و روشهای پایدار انرژی پاسخ دهد.