سی و ششمین نشست مشترک مدیران ارتباط با جامعه و صنعت دانشگاهها،پژوهشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشورسی و ششمین نشست مشترک مدیران ارتباط با جامعه و صنعت دانشگاهها،پژوهشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور.
این نشست یک روزه با عنوان نشست مشترک مدیران ارتباط با جامعه و صنعت دانشگاهها با معاونین و مدیران پژوهش وزارتخانه ها و دستگاههای عمده اجرایی کشور با برنامه ریزی و دعوت دفتر مدیر کل ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم،تحقیقات و فناوری در محل مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی تشکیل شد .
سپس دکتر یزدان پناه معاون حقوقی،مجلس و استانهای سازمان امور اداری و استخدامی به موضوع بهره وری و نقش ارتباط سازنده دانشگاهها با جامعه و صنعت در افزایش بهره وری پرداخت.
در ادامه دکتر پیمان صالحی معاون پژوهش و فناوری وزارت عتف در سخنان مبسوطی به تشریح تصویب دوره های پسادکتری در شورای عالی عتف،تصویب اساسنامه صندوق شورای عالی عتف،پیگیری آئین نامه پایه های تشویقی و حل مشکل اخذ مفاصا حساب بیمه طرح های پژوهشی در برنامه هفتم توسعه پرداخته و تاکید نمود دانشگاههای کشور باید از ظرفیت گسترده محققین پسا دکتری در حل مسائل جامعه و صنعت بیشتر استفاده نمایند.
در ادامه در میزگرد مشترکی با حضور دکتر قربانی از دفتر تحقیقات وزارت دفاع،دکتر الیاسی از حوزه معاونت علمی ریاست جمهوری،دکتر ایسوند از ستاد کل نیروهای مسلح،خانم دکتر کرامتی از اداره کل امور پژوهشى وزارت نفت و دکتر سیف به دیدگاه ها و نظرات تخصصی در حوزه ارتباط با جامعه و صنعت پرداخته شد.
در قسمت دوم جلسه ابتدا دکتر نقی زاده مدیر کل برنامه ریزی حوزه معاونت اموزشی وزارت عتف به موضوع طرح تحول آموزشی وزارت و برنامه های افزایش توان مهارتی دانشجویان دانشگاههای کشور و نقش مهم دفاتر ارتباط با جامعه و صنعت پرداخت و برنامه های مربوطه را به طور کامل تشریح نمود.
سپس میزگرد دوم با حضور دکتر درویشی معاونت تحقیقات وزارت نیرو،دکتر بیات مدیر کل تحقیقات مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی،دکتر محمد زاده از سازمان امور اداری و استخدامی کشور،دکتر کمالی از دفتر نخبگان ستاد کل و دکتر سهرابی مشاور وزیر علوم در امور برنامه ریزی تشکیل و ابعاد مختلف اهمیت ارتباط دانشگاهها با جامعه و صنعت تشریح شد.