گزارش خلاصه عملکرد مرکز رشد در سال۱۳۹۹

اهم فعالیتهای صورت گرفته در این مرکز در سال ۱۳۹۹ به شرح ذیل می باشد:

1. برگزاری ۹ جلسه شورای مرکز رشد: بحث و بررسی سیاستهای کلی مرکز رشد،، صدور مجوز جذب واحدهای فناور در دوره رشد مقدماتی و تصمیم گیری درخصوص ورود شرکتها به دوره رشد و تصمیم گیری برخی از موارد اداری مرکز رشد .
  2. برگزاری اولین جلسه شورای سیاستگذاری مرکز رشد.
  3. استقرار ۷ واحد فناور در دوره رشد مقدماتی.
  4. تایید برنامه کسب و کار۹ شرکت و ورود به دوره ی رشد.
  5. فروش ۳۲ میلیارد تومانی محصولات شرکتها در سال ۹۹
  6. خرید پرینتر سه بعدی-سه عدد سیستم کامپیوتر کامل و ۵عدد میز و ۵ عدد صندلی گردان .تخته هوشمند جهت تجهیز آزمایشگاه فناوران و تعویض سردر مرکز رشد .
  7. کسب مجوز سومین شرکت دانش بنیان مرکز رشد، شرکت نوین صنعت آفتاب سبزوار از شرکتهای مسقر در مرکز رشد دانشگاه حکیم سبزواری با مدیر عاملی معین سرسنگی به عنوان سومین شرکت دانش بنیان شهرستان سبزوار و مرکز رشد دانشگاه حکیم موفق به دریافت مجوز دانش بنیان گردید.
  8. تجهیز کامل مرکز نوآوری و شکوفایی در دانشگاه حکیم سبزواری
  9. پیگیری تاسیس پردیس فناوری سبزوار و کسب مجوز از هیات امنای دانشگاه حکیم سبزواری در مورد اختصاص ۱۰ هکتار از اراضی دانشگاه جهت تاسیس پردیس
  10. انعقاد ۶ مورد تفاهم نامه همکاری مرکز رشد با سایر ارگانها .پارک علم و فناوری خراسان رضوی .مرکز رشد نیشابور. پردیس فناوری تهران.مرکز شتابدهی ماینتک.مرکز شتابدهی هاووش و کانون کارآفرینان سبزوار.
  11. زمینه سازی حضور فعال و موثر شرکتهای مرکز رشد در نمایشگاه دستاورد های پژوهش و فناوری استان خراسان رضوی در مشهد مقدس .
  12. کسب عنوان شرکت دانش بنیان نوپای برتر استان در هفته پژوهش خراسان رضوی توسط شرکت نوین صنعت آفتاب سبزوار.
  13. زمینه سازی حضور فعال و موثر شرکتهای مرکز رشد دربیست و یکمین نمایشگاه ملی دستاورد های پژوهش، فناوری و فن بازار در تهران.
  14. رونمایی دو طرح فناورانه مرکز رشد در بیست و یکمین نمایشگاه ملی دستاورد های پژوهش، فناوری و فن بازار در تهران به عنوان طرحهای فناورانه برتر کشور .
  15. حضور فناوران مرکز رشد در ۲۵ کارگاه آموزشی برگزار شده در مرکز رشد و انجمن اقتصاد دانشگاه حکیم سبزواری
  16. برگزاری کمپین دو روزه تخصصی آنلاین «بازاریابی دیجیتال» شتابدهنده کسب‌وکار فردوسی با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و میزبانی مرکز رشد سبزوار و دانشگاه حکیم سبزواری – وبینارهای آموزشی تخصصی آنلاین رایگان به همراه مشاوره های تخصصی رایگان-وبینار افزایش فروش در اینستاگرام-وبینار ترویجی آشنایی با فرآیندهای ارزیابی و حمایت‌های توانمندسازی شرکت‌های دانش بنیان-وبینار آموزش اجرایی کمپین تبلیغاتی در بزرگترین سایت‌های ایران
  1. تکمیل کلیه اطلاعات مرکز رشد و شرکتهای فناور مرکز در سامانه سدف وزارت علوم .
  2. تکمیل کلیه اطلاعات مرکز رشد و شرکتهای فناور مرکز در سامانه پارک خراسان رضوی
  3. اعطای ۳میلیارد ریال تسهیلات از معاونت علمی فناوری دفتر ریاست جمهوری به فناوران مرکز رشد
  4. حضور فعال مدیر مرکز رشد و کارشناسان در ۸ جلسه آموزشی آشنایی با فرآیندهای سامانه پارک خراسان رضوی
  5. موفقیت بین المللی شرکت زیست کود سازان ارغوان در ثبت دو ژن باکتری در بانک جهانی ژن
  6. بازدید دکتر رحیمی معاون پژوهشی وزارت علوم -مسئولین پارک خراسان رضوی- مسئولین اداره اوقاف کشور-خیرین و کارآفرینان کشوری و سایر مسئولین شهرستان از مرکز رشد .
  7. همکاری فناوران مرکز رشد با دانشگاه و بیمارستان واسعی جهت کنترل ویروس کرونا با ساخت تجهیزات و تعمییر دستگاههای آزمایشگاهی(تولید ماسک.مواد ضدعفونی کننده کف و دست-تعمیر دستگاههای بیمارستان-تولید کلاه حباب دار اتاق عمل-تولید دستگاه پدال ضدعفونی کننده دست و پدالهای دربازکن .)
  8. شروع فرآیندارزیابی شرکتهای مرکز رشد توسط کارشناسان مرکز رشد در سامانه پارک خراسان رضوی
  9. اعطای ۳میلیارد ریال بودجه برای مرکز رشد از دفتر مدیر کل برنامه ریزی وزارت علوم
  10. اعطای ۳میلیارد ریال بودجه برای مرکز رشد از دفتر معاونت علمی ریاست جمهوری .