با آغاز پنجمین جشنواره دانشجویی حرکت، جدیدترین دست آوردهای دانشجویی دانشگاه حکیم سبزواری به نمایش گذاشته شد

پنجمین جشنواره دانشجویی حرکت با شرکت ۲۴ انجمن علمی و فرهنگی در دانشکده ادبیات و علوم انسانی آغاز به کار کرد.

در این جشنواره، دست آورهای نوین انجمن های علمی دانشجویان دانشگاه حکیم سبزواری به مدت ۵ روز به نمایش گذاشته شد.

مدیر فرهنگی دانشگاه با اعلام این خبر افزود:

” با مساعدت و همکاری همه جانبه‌ دانشگاه به خصوص حوزه فرهنگی، تلاش و توانمندی های یکساله دانشجویان برای ارائه، پذیرش در بخش داوری و نهایتاً حضور در رقابت های کشوری که از ۲۸ الی ۳۰ مهرماه در دانشگاه شیراز برگزار خواهد شد، در معرض دید قرار گرفته است.”

سید نوراله رضوی، یکی از مزیت های این نمایشگاه را بالفعل نمودن توانایی و ظرفیت های دانشجویان بیان کرد و اضافه کرد:

” با نگاه کیفی‌گرایی که در داوری جشنواره لحاظ خواهد شد، انجمن های برتر در صورت کسب امتیازهای لازم، از سوی هیئت داوران، به مرحله‌ی کشوری جشنواره‌ی ملی حرکت راه خواهند یافت.

دستگاه تشخیص رنگ ویژه نابینایان، منجنیق، پیرینتر۳بعدی و طراحی و ساخت عمود پرواز از جمله جدیدترین دست آوردهای جدید این نمایشگاه می باشد.

همچنین برگزاری کارگاه‌های آموزشی ، مسابقات علمی، نمایش اختراعات، بازدید از صنایع، دیدار با کارآفرینان برتر و… از دیگر فعالیت های این نمایشگاه پنج روزه از ۱۹ الی ۲۳ مهر ماه خواهد بود.

harkat