به اطلاع دانشجویان گرامی می رساند، مصوبات نهایی آخرین جلسه ستاد ازسرگیری آموزش حضوری در دانشگاه حکیم سبزواری به شرح زیر است:
۱٫ شروع کلاس از روز یکشنبه مورخ ۱۴ فروردین ماه ۱۴۰۱ خواهد بود.

۲٫ کلاس های مقاطع تحصیلات تکمیلی در تمامی دانشکده ها به صورت حضوری برگزار خواهد شد.

۳٫ کلاس های مقطع کارشناسی در دانشکده های ادبیات، الهیات، ریاضی و علوم پایه به صورت غیر حضوری خواهد بود.

۴٫ کلاس‌های مقطع کارشناسی در دانشکده های برق، مهندسی، تربیت بدنی و معماری به صورت حضوری خواهد بود.

۵٫ کلاس‌های مقطع کارشناسی در دانشکده نفت فقط برای ورودی ۹۷ مهندسی شیمی و مهندسی نفت حضوری خواهد بود.

۶٫ کلاس‌های مقطع کارشناسی در پردیس فناوری برای ورودی ۹۷ در رشته های مهندسی صنایع حضوری خواهد بود.

۷٫ کلاس‌های مقطع کارشناسی دانشکده جغرافیا برای ورودی ۹۸ رشته های جغرافیا و محیط زیست و ورودی ۹۷ و ماقبل جغرافیا فقط گرایش gis حضوری خواهد بود.

۸٫ کلاس های عملی و آزمایشگاهی در کلیه مقاطع در دانشکده علوم پایه از ۱۷ اردیبهشت تا ۱۱ خرداد به صورت حضوری خواهد بود.

۹٫ کلیه امتحانات به صورت حضوری برگزار خواهد شد.