سرپرست دانشگاه در حکمی دکتر هادی باقری سبزوار، عضو هیأت علمی گروه آموزشی معماری را به مدت دو سال دیگر در سمت “مدیر گروه آموزشی معماری” ابقاء نمود.

متن حکم بدین شرح است:

جناب آقای دکتر هادی باقری سبزوار
عضو محترم هیأت علمی گروه آموزشی معماری دانشگاه

با سلام

عطف به پیشنهاد مندرج در نامه شماره ۲۷۸۹۴ مورخ ۰۱/ ۱۴۰۰/۰۸ رئیس محترم دانشکده معماری و شهرسازی به موجب این حکم با حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی، از تاریخ حکم قبلی به مدت دو سال دیگر  به سمت مدیر گروه آموزشی معماری” دانشکده مذکور ابقاء می گردید. انتظار می رود با اهتمام و جدیت کافی در راستای تحقق سند دانشگاه اسلامی و با توجه به نقاط قوت گروه به موضوعات زیر توجه ویژه مبذول دارید. ضمناً آیین‌نامه مربوط به وظایف و اختیارات مدیر گروه جهت اطلاع و اقدام لازم به پیوست می‌باشد.

-۱ افزایش تولیدات علمی و پژوهش های کاربردی و مسأله محور درآمدزا مبتنی بر توان اعضای هیات علمی و دانشجویان؛

-۲ ایجاد رشته های نوین نیازمحور در مقاطع تحصیلات تکمیلی با همکاری سایر گروه ها در دانشگاه؛

۳ عنایت ویژه به رفتار و اخلاق حرفه ای در دانشجویان با تاکید بر نظم، انتقادپذیری، پرسشگری و ایجاد انگیزه و اعتماد به نفس در دانشجویان؛

-۴ ترغیب اعضای هیأت علمی به آموزش پژوهش محور و مهارت افزایی همراه با نظارت بر سنوات تحصیلی دانشجویان،

-۵ برنامه ریزی در زمینه حضور تمام وقت، تکمیل ساعات موظف کلیه اعضای هیات علمی و توزیع ساعات در طول هفته؛

توفیق روزافزون جناب عالی را در پیشبرد اهداف متعالی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و منویات رهبر حکیم انقلاب اسلامی از درگاه خداوند متعال خواستارم.

محمد زنگنه اسدی

سرپرست دانشگاه