در حکمی از سوی رئیس دانشگاه مهندس عباس نصرآبادی به مدت دو سال دیگر به عنوان “رئیس دبیرخانه و دبیر هیأت اجرایی جذب اعضای هیأت علمی” دانشگاه  تعیین شد.

متن حکم بدین شرح است:

جناب آقای مهندس عباس نصرآبادی
رئیس محترم دبیرخانه و دبیر هیأت اجرایی جذب اعضای هیأت علمی

سلام علیکم

با عنایت به تبصرۀ ۳ از مادۀ ۴ دستورالعمل اجرایی جذب و تبدیل وضعیت استخدامی اعضای هیأت علمی دانشگاه ها و مؤسسات آموزشی و پژوهشی به موجب این ابلاغ و با حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی، از تاریخ اتمام حکم قبلی به مدت دو سال دیگر به عنوان “رئیس دبیرخانه و دبیر هیأت اجرایی جذب اعضای هیأت علمی” دانشگاه  تعیین می گردید.

انتظار می‌رود با پیروی از آموزه‌های اسلامی، مبانی علمی، روحیه انقلابی، راهبردهای اساسی دولت مردمی و جلب همکاری جامعه دانشگاهی و منابع انسانی حوزه مربوط، تمامی امکانات مادی و معنوی دانشگاه را برای تحقق سیاست‌های اصلی وزارت علوم تحقیقات و فناوری در اعتلا و تسهیل و روان سازی امور مربوط به اعضای هیأت علمی و پیشرفت همه جانبه علم و فناوری بکار گیرید.

توفیق روزافزون جناب‌ عالی را در پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و منویات رهبر حکیم انقلاب اسلامی حضرت آیت الله خامنه‌ای(مدظله العالی) از درگاه پروردگار متعال خواستاریم.

با امید به توفیقات الهی
محمد علی زنگنه اسدی