با حکم رئیس دانشگاه دکتر مهدی زارعی به مدت یک سال در سمت “رئیس مرکز پژوهشی علوم جغرافیایی و اجتماعی” دانشگاه  ابقاء شد.

متن حکم بدین شرح است:

جناب آقای دکتر مهدی زارعی
رئیس محترم مرکز پژوهشی علوم جغرافیایی و اجتماعی

سلام علیکم

نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند جناب عالی به موجب این حکم به مدت یک سال دیگر به عنوان “رئیس مرکز پژوهشی علوم جغرافیایی و اجتماعی دانشگاه  ابقاء می گردید.

انتظار می‌رود با پیروی از آموزه‌های اسلامی، مبانی علمی، روحیه انقلابی، راهبردهای اساسی دولت مردمی و جلب همکاری جامعه دانشگاهی و منابع حوزه مربوط تمامی امکانات مادی و معنوی آن مرکز را برای تحقق سیاست‌ها و برنامه‌های اسناد بالادستی، مرجعیت و دیپلماسی علمی، پیشرفت همه جانبه علم و فناوری، پژوهش های کاربردی تقاضامحور و حل المسائلی، فرهنگ‌سازی کار گروهی و در نهایت اجرای تمامی محورهای سند دانشگاه اسلامی و برنامه راهبردی دانشگاه به کار گیرید.

توفیق روزافزون جناب‌ عالی را در پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و منویات رهبر حکیم انقلاب اسلامی حضرت آیت الله خامنه‌ای(مدظله العالی) از درگاه پروردگار متعال خواستاریم.

با امید به توفیقات الهی
محمد علی زنگنه اسدی