انتصاب مدیر جدید دفتر ریاست دانشگاه حکیم سبزواری
طی حکمی از سوی دکتر جواد حدادنیا رئیس محترم دانشگاه، جناب آقای دکتر غلامرضا ابراهیمی، دانشیار و عضو محترم هیات علمی گروه مواد و متالورژی دانشگاه حکیم سبزواری به عنوان مدیر جدید دفتر ریاست دانشگاه حکیم سبزواری منصوب شد.
متن این حکم بدین شرح است:

جناب آقای دکتر غلامرضا ابراهیمی
دانشیار و عضو محترم هیات علمی گروه مواد و متالورژی
با سلام
احتراما، نظر به مراتب تعهد و تجارب ارزشمند جنابعالی به موجب این حکم به عنوان مدیر دفتر ریاستدانشگاه منصوب می گردید. امید است با توکل بر خداوند بزرگ، با نگاه دقیق علمی، بر پایه روحیه خدمتگزاری و خدمت رسانی، در پرتو مدیریتی صمیمانه، همه توان و تجربه خویش را بکار گیرید.
انتظار می رود با تعامل سازنده با سایر مدیران و بهره گیری از ظرفیت و پتانسیل موجود، در راستای سیاستها و وظایف ذاتی مدیر دفتر ریاست، نسبت به ارتقاء سطح رضایتمندی دانشگاهیان و ارباب رجوع، تحقق اهداف و سیاستهای کلان دانشگاه در راستای برنامه های دولت محترم تدبیر و امید، تلاش نمایید.
توفیق روزافزون شما را از خداوند متعال خواستارم.

دکترجواد حدادنیا