همزمان با هفتۀ دولت و با حضور نمایندگان سبزوار در مجلس شورای اسلامی، معاون استاندار و فرماندار ویژه سبزوار، رؤسای دانشگاه ها، ادارات، نهادها و ارگان های نظامی و انتظامی و جمعی از مسئولین شهرستان، کلنگ احداث مجتمع خدماتی و رفاهی دانشگاه حکیم سبزواری به زمین خورد.

رئیس دانشگاه در شروع این مراسم گفت:

این پروژه با فضای ۸۰۰۰ متر مربع شامل بنا، سالن چند منظوره و فضای سبز می باشد و با اعتباری بالغ بر ۱۲ میلیارد ریال با عنایات حق تعالی مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت و امید است که اجرای این پروژه در وهله اول دارای خیر و برکت برای خانواده بزرگ دانشگاهیان دانشگاه حکیم و در وهله دوم برای عموم مردم شهرستان باشد.

دکتر حدادنیا ابراز امیدواری کرد که با تکمیل پروژه های معوقه مربوط به سال های گذشته و دریافت اعتبارات لازم جهت راه اندازی پروژه های جدید دانشگاه، در آینده ای نزدیک شاهد رشد و شکوفائی و توسعه در تمامی ابعاد باشیم.

وی همچنین اظهار امیدواری کرد که فاز اول پروژه آمفی تئاتر مرکزی دانشگاه با ظرفیت ۱۰۰۰ نفر و سالن ورزشی دانشگاه تا دو ماه آینده افتتاح و مورد بهره برداری قرار گیرد.