به همت کانون بسیج اساتید شهرستان سبزوار، اردوي راهيان نور و پيشرفت ۱۰۹ نفر از اساتید دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی شهرستان سبزوار و خانواده های انان به مدت سه روز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي کانون بسیج اساتید شهرستان سبزوار در راستای عمل به فرامین مقام معظم رهبری(مدظله العالی) در جهت گسترش حرکت معنوی راهیان نور و گسترش آشنایی با دستاوردهای انقلاب اسلامی در راهیان پیشرفت، اردوی راهیان نور و پیشرفت دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی شهرستان سبزوار و خانواده های آنان در بهمن ماه سال جاری برگزار شد.

در این اردو که با تاکید بر آیین نامه قرارگاه های جهاد تبیین دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی برگزار شد، آشنایی با ظرفیت های عظیم دفاع مقدس، شناسایی دستاوردها و پيشرفت‌هاي انقلاب اسلامي و خنثي سازي تبليغات دروغين رسانه‌هاي خارجي دنبال گردید.بازدید از یادمان های دفاع مقدس، مجتمع صنعتی فولاد خوزستان، سد دز و چاه های حفاری نفت از جمله برنامه های اجرا شده در این اردو بود.