مرکز مشاوره ورزشی دانشگاه از مهر ماه سال ۹۴ زیر نظر معاونت دانشجویی و مدیریت تربیت بدنی در جهت تامین و ارتقا سلامت جامعه دانشگاهی اقدام به اجرای طرح پایش سلامت جسمانی نموده است.

این طرح در سال گذشته بیش از ۸۰۰ دانشجوی کارشناسی جدید الورود دختر و پسر را مورد ارزیابی قرار داده است و در سال جاری نیز با استقبال پر شور این دانشجویان در حال اجراست.  روزانه بین ۱۰۰_۷۰ نفر دانشجوی جدید الورود جهت دریافت نوبت و اجرای این طرح به مرکز مشاوره ورزشی واقع در ساختمان مرکز بهداشت دانشگاه مراجعه می کنند.photo_2016-11-05_11-02-22

طرح پایش سلامت جسمانی در سه بخش شامل :

1. ارزیابی شاخص ها و اندازه های پیکرسنجی موثر در سلامت( اندازه گیری قد، وزن، شاخص توده بدن(BMI)، نسبت دور کمر به لگن (WHR )).
  2. ارزیابی ساختار اسکلتی قامتی( ناهنجاری های گردن، ستون فقرات، کمر و پاها).
  3. ارزیابی فاکتورهای آمادگی جسمانی(آمادگی قلبی_عروقی، اندازه گیری قدرت عضلانی، انعطاف پذیری) می باشد.