اطلاعیه امور مالی دانشجویان شهریه پرداز: قابل توجه پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد نوبت دوم( شبانه)

باسمه تعالی

ضمن عرض تبریک به پذیرفته شدگان مقطع كارشناسي ارشد دوره نوبت دوم (شبانه) و دوره مجازی (یادگیری الکترونیکی) سال تحصيلي ۱۳۹۹ دانشگاه حکیم سبزواری به اطلاع دانشجویان گرامی می رساند:

دانشجويان پذيرفته شده در دوره نوبت دوم مقطع كارشناسي ارشد در نيم سال اول مبلغ علي الحساب  ۰۰۰/۰۰۰/ ۲۴ ريال (دو ميليون و چهار صد هزار تومان) به شكل فقط الكترونيكي و از طريق پورتال دانشجويي- منوی مالی پرداخت نمايند (قابل پرداخت با تمامی کارتهای عضو شبکه شتاب).

توجه نمایید این مبلغ به صورت علی الحساب بوده و باقیمانده شهریه  طبق اطلاعیه موجود در پورتال دانشجویی ، باید پرداخت گردد.

از تمامی پذیرفته شدگان گرامی تقاضا می شود از مراجعه حضوری به امور مالی دانشجویان شهریه پرداز، جهت پرداخت شهریه خود، خودداری فرمایند.

*** شهریه دروس مقطع کارشناسی ارشددانشجویان دوره نوبت دوم و دوره مجازی به تصویب هیأت امنای دانشگاه نرسیده و اعلام و ابلاغ نشده است. به محض ابلاغ شهریه ها به اطلاع دانشجویان گرامی خواهد رسید.

تبصره (۱) :  در صورت تمايل به استفاده از مرخصي با با مراجعه به پورتال دانشجویی، منوی آموزشی، درخواست های آموزشی مراحل درخواست خود را انجام دهند. و شهريه ثابت را به ازاي هر نيمسال پرداخت نمايند. ضمناً انتخاب واحد در اولین ترم تحصیلی، به صورت گروهي براي تمام دانشجويان جديدالورود از طرف كارشناس گروه يا آموزش دانشكده انجام مي پذيرد. لذا در هنگام درخواست مرخصي، انصراف، مهماني و یا قبولی در دانشگاه دیگر، نسبت به حذف دروس خود قبل از زمان حذف و اضافه به كارشناس گروه يا آموزش دانشگاه مراجعه نمايند.

تبصره (۲) : در صورت انصراف دانشجو پس از ثبت نام ابتداي دوره ي تحصيلي(اينترنتي يا فيزيكي) و تا قبل از شروع كلاس هاي نيمسال اول دوره ي تحصيلي و يا پس از شروع كلاس ها و تا پايان روز حذف و اضافه نيمسال اول دوره ي تحصيلي بر اساس تقويم آموزشي دانشگاه، (در مقطع تحصيلي کارشناسی۳۰% ،كارشناسي ارشد۲۰% و دكتري۱۰% شهريه ثابت نيمسال اول، از دانشجو اخذ مي شود.

تبصره (۳) : در صورت انصراف دانشجو(در كليه ي مقاطع تحصيلي) و تا يك هفته يا در آخرين هفته قبل از شروع امتحانات نيمسال اول دوره ي تحصيلي( روز حذف اضطراري)،كل شهريه ي ثابت و۵۰ درصد شهريه متغير نيمسال اول از دانشجو اخذ مي گردد.

تبصره (۴) : در صورت انصراف دانشجويان پس از ثبت نام قطعي در نيمسال دوم تحصيل و بعد از آن،كل شهريه ثابت و متغير نيمسال مربوطه از دانشجو اخذ مي گردد.

تبصره (۵) : درصورتي كه دانشجو ظرف مدت ۳ ماه از زمان فراغت ازتحصيل (آخرين امتحان جهت دوره كارشناسي و تاريخ دفاع از پايان نامه جهت دوره هاي تحصيل تكميلي) براي تسويه حساب مراجعه ننمايد، به ازاي هر ماه به ميزان ۵ درصد شهريه ثابت همان مقطع تحصيلي دريافت مي شود.

امور مالی دانشجویان شهریه پرداز