یک دوره ی عالی و با محتوا
💫اطلاعاتت رو درباره طرح ولایت بیشتر کن✨

دانشجوی گرامی منتظرت هستیم

مهلت ثبت نام : تا ۲۰ اردیبهشت ماه

مختصری درباره دوره آموزش مبانی اندیشه اسلامی (طرح ولایت)

در راستای تحکیم بنیان‌های اندیشه‌ای دانشجویان مؤمن و انقلابی سراسر کشور جهت حضور موثر در عرصه‌های فکری–فرهنگی جامعه؛ دوره آموزش مبانی اندیشه اسلامی (طرح ولایت) هر ساله با همکاری سازمان بسیج دانشجویی و مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) طراحی و اجرا می‌گردد.

دراین دوره سرفصل‌های شش گانه شامل «معرفت‌شناسی»، «خدا‌‌شناسی»، «انسان‌شناسی»، «فلسفه اخلاق»، «فلسفه حقوق» و «فلسفه سیاست» تدریس می گردد ، که هر یک از این سرفصل‌ها به وجهی از وجوه نظام اندیشه اسلامی می‌پردازد و در صدد است که با تبیین این گزاره‌ها دانشجویان را با نظام کلی تفکر اسلامی آگاه سازد.

این دوره جایگاهی ویژه در اندیشه رهبر فرزانه انقلاب دارد ،تا آنجا که ایشان درگذشته ، هفت دیدار اختصاصی با دانش پژوهان طرح ولایت داشته اند،که در یکی از همین دیدارها می فرمایند:

«آنچه که من را به این اجتماع، به این برنامه، به این اردو و به این مجموعه‌ی علمی و آموزشی و فرهنگی [طرح ولایت] دلبسته و معتقد می‌کند، این است که در این‌جا آمیزه‌ای از علم و ایمان، از تفکّر و عاطفه مشاهده می‌شود.»

بیانات در جمع دانش پژوهان طرح ولایت مورخ ۱۳۷۹/۰۶/۱۰