قابل توجه دانشجویان دختر ساکن در خوابگاه های دانشجویی

بدینوسیله به اطلاع می­رساند:به منظوربهره مندی موثردانشجویان محترم از اوقات فراغت و همچنین فراگیری مهارت های شغلی، در نظر است با همکاری مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهرستان سبزوار، دوره های مهارت آموزی در رشته های خیاطی و چرم دوزی برگزار گردد.

لذا دانشجویان علاقمند می توانند جهت ثبت نام ازتاریخ ۱۷/۷/۹۸لغایت ۲۵/۷/۹۸به سرپرستان خوابگاه های محل سکونت خود مراجعه نمایند.

لازم به ذکر است :

• طول مدت دوره ی خیاطی ۱۰۰ ساعت و طول مدت دوره ی چرم دوزی ۶۰ ساعت برنامه ریزی شده است.
  • آموزش خیاطی ساعت ۲۰-۱۶ روزهای یک شنبه و سه شنبه و آموزش چرم دوزی ساعت ۲۰-۱۶ روزهای شنبه برگزار می گردد.
  • به هنر آموزان هر رشته در پایان دوره و در صورت قبولی در آزمون مربوط، از سوی مرکز آموزش فنی و حرفه ای ، گواهی نامه معتبر اعطا می­گردد.
  • هزینه آموزش دوره های مزبور برای هر نفر متعاقباً اعلام خواهد شد.
  • مواد اولیه مورد نیاز جهت آموزش، توسط مرکز مزبور تأمین می شود.
  • محل برگزاری دوره های مورد نظر خوابگاه گلستان می باشد.
  • تاریخ ثبت نام اینترنتی پس از ثبت نام حضوری و تحویل مدارک متعاقباً اعلام خواهد شد.

مدارک لازم:

تصویر کارت ملی