قابل توجه کلیه شرکت کنندگان دعوت شده به مرحله مصاحبه آزمون دکتری مرحله تکمیل ظرفیت سال  تحصیلی ۱۳۹۶ دانشگاه حکیم سبزواری
ضمن تبریک به داوطلبان محترم ، خواهشمند است جهت تکمیل مدارک خود این اطلاعیه را بصورت کامل مطالعه نمایند.
فایل های مورد نیاز در ذیل این اطلاعیه به صورت pdf و word می باشد، داوطلبان محترم می توانند فرم مشخصات فایل word را دانلود کرده و پس از تکمیل در روز مصاحبه به کمیته مصاحبه کنده ارائه نمایند.

قابل توجه دعوت شدگان به مصاحبه دکتری به اطلاع می رساند زمان مصاحبه دکتری رشته ژئومورفولوژی دوشنبه مورخ ۱۳۹۶/۰۸/۲۲ و رشته زبان و ادبیات عرب  چهارشنبه مورخ ۱۳۹۶/۰۸/۲۴  می باشد.
زمان مصاحبه رشته زبان و ادبیات فارسی مورخ  ۱۳۹۶/۰۹/۱۱ ، شیمی مورخ ۱۳۹۶/۰۸/۲۹ ساعت ۱۰ صبح ،فیزیک مورخ ۱۳۹۶/۰۸/۳۰ ساعت ۱۱٫۵ ظهر می باشد.
مصاحبه رشته مهندسی پزشکی بیو الکتریک مورخ ۱۳۹۶/۰۸/۲۹ و رشته مهندسی برق الکترونیک مورخ ۱۳۹۶/۰۹/۲۰ می باشد .
زمان مصاحبه مهندسی مواد و متالوژی مورخ ۱۳۹۶/۰۸/۲۹ و مصاحبه ریاضی آنالیز مورخ ۱۳۹۶/۰۹/۱۹  می باشد

مدارک مورد نیاز برای انجام مصاحبه آزمون دکتری مرحله تکمیل ظرفیت سال تحصیلی  ۱۳۹۶(موجود در انتهای اطلاعیه )

• مدارک قید شده در سایت سازمان سنجش آموزش کشور
  • فرم شماره یک
  • فرم تعهد

ضروری است کلیه مستندات مندرج درفرم شماره ۱ (مشخصات داوطلب  و رزومه) همانند مقالات، مدرک زبان و … به هنگام مصاحبه به کمیته برگزار کننده مصاحبه ارائه گردد.

• اصل شناسنامه یا کارت ملی – مدرک نظام وظیفه .
  • اصل گواهی شرکت در آزمون زبان های خارجی مانند  TOFEL – TOLIMO – TELP و …….  که در آن نمره زبان اخذ شده مشخص باشد.
  • واریز مبلغ ۷۰۰/۰۰۰ریال به شماره حساب ۲۱۷۷۴۵۱۷۰۰۰۰۳  به نام درآمداختصاصی دانشگاه حکیم سبزواری نزد بانک ملی قابل واریز از تمامی شعبه ها و تحویل فیش آن در زمان مصاحبه. (متقاضیان هررشته دانشگاهی (روزانه ، شبانه ، پردیس ) لازم است فقط مبلغ ۷۰۰۰۰۰ ریال واریز نمایند در صورت تمایل به انتخاب گرایش های دیگر نیاز به واریز وجه نمی باشد .
  • کارنامه یا ریزنمرات دوره کارشناسی وکارشناسی ارشد.اصل مدرک کاردانی برای دارندگان مدرک کارشناسی ناپیوسته
  • پایان نامه(رساله) دوره کارشناسی ارشد.

جهت مشاهده و دریافت فرم های مربوطه شرکت در مصاحبه، فرم تعهد و رزومه دعوت شدگان کلیک فرمایید.