رئیس دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه حکیم سبزواری از اعلام آمادگی شرکت ماشین های الکتریکی جوین (جمکو) جهت جذب فارغ التحصیلان ممتاز دانشگاه حکیم سبزواری خبر داد.

دکتر روشن فکر با اعلام این خبر افزود: در راستای اجرایی شدن مفاد تفاهم نامه مشترک دوجانبه و پیگیری های مستمر دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر، شرکت جمکو جهت جذب و استخدام فارغ التحصیلان ممتاز دانشگاه حکیم سبزواری در رشته های برق، مکانیک و مواد در تمامی مقاطع تحصیلی اعلام آمادگی نموده است.

وی افزود: زمینه کاری مورد نظر شرکت جمکو مرتبط با موتورهای الکتریکی است و فارغ التحصیلان پسر نباید مشکلی از نظر نظام وظیفه داشته باشند.

رئیس دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه حکیم سبزواری یادآور شد: کلیه متقاضیان می توانند رزومه تحصیلی و شخصی خود را به ایمیل r.roshanfekr@hsu.ac.ir ارسال نمایند.