انتخاب دومین رئیس دانشکده در فضایی صمیمانه با رأی اعضای هیأت علمی

با حضور ریاست دانشگاه، جناب آقای دکتر حدادنیا با برگزاری جلسه ای صمیمانه، با رأی اکثریت اعضای هیأت علمی دانشکده جغرافیا و علوم محیطی، آقای دکتر ابوالقاسم امیراحمدی به مدت دو سال به سرپرستی دانشکده مزبور، انتخاب گردید.

.

پیرو وعده ریاست محترم دانشگاه جهت بازدید از تمامی دانشکده ها و دیدار با مسئولان و اعضای هیأت علمی آنها، در حالیکه کمی بیش از ۵ ماه از شروع به کار ایشان نمی گذرد، دانشکده جغرافیا و علوم محیطی به عنوان دومین دانشکده، از صبح روز یکشنبه ۴ خرداد ماه میزبان مقام ارشد دانشگاه بود تا ضمن برگزاری انتخاباتی آزاد و کاملا مبتنی بر خرد جمعی، ضمن تعامل و گفتگو، راهکارهای رفع مشکلات و رشد و توسعه کمی و کیفی در ابعاد مختلف علمی، آموزشی، پژوهشی و فرهنگی دانشکده نیز مورد بحث و تبادل نظر قرار گیرد.

.

دکتر ابوالقاسم امیراحمدی که پیش از این سابقه مدیریت در مرکز پژوهشی جغرافیایی و اجتماعی دانشگاه را نیز در کارنامه کاری خود دارد، در ابتدا ضمن تقدیر از ریاست محترم دانشگاه جهت حضور در دانشکده جغرافیا، از زحمات دکتر زنگنه در مدت مسئولیت شان در پست ریاست دانشکده تقدیر و تشکد نمود و در خصوص اهداف و سیاست های کلی مسئولان، اساتید و کارکنان دانشکده گفت:

” توسعه کمی در ابعاد مختلف با در نظر داشتن رشد و توسعه کیفی، افزایش مجلات علمی – پژوهشی، گسترش رشته های میان رشته ای، تقویت و تجهیز آزمایشگاه ها، فعال و بروز بودن سایت دانشکده، ایجاد ارتباط با بخش های مختلف صنعت و جامعه در جهت درآمدزایی با استفاده از مشارکت اعضای هیأت علمی در تولید طرح ها و پروژه های علمی – پژوهشی و برگزاری همایش ها و سمینارهای ملی – منطقه ای از جمله اهداف عمده مجموعه خدمتگزاران این دانشکده خواهد بود.”

.

رئیس دانشگاه نیز ضمن ابراز خوشحالی از حضور در جمع مسئولان، اساتید و کارکنان دانشکده جغرافیا و علوم محیطی، هدف از برگزاری این جلسات را تعامل، همفکری و همدلی تمامی اعضای خانواده بزرگ دانشگاهیان دانشگاه حکیم با یکدیگر دانست و با اشاره به وجود ۲۵۰ عضو هیأت علمی و حدود ۸ هزار دانشجو، پتانسیل موجود در دانشگاه را برای رشد و توسعه در ابعاد مختلف، حائز اهمیت دانست و افزود:

” مدیریت علمی، کارگشا و دلسوزانه در حال حاضر بایستی مبتنی بر خرد جمعی و استفاده از تمامی پتانسیل نیروهای موجود باشد، عقل کل در این زمان بازدهی نخواهد داشت و باعث اتلاف انرژی و نیروی انسانی به عنوان مهمترین سرمایه و ابزار توسعه و پیشرفت خواهد شد.”

دکتر حدادنیا همچنین با اشاره به تعیین شاخص های مدیران برتر دانشگاه ها از طرف وزیر محترم علوم، ادامه داد:

” دکتر فرجی دانا در نشستی با رؤسای دانشگاه ها، معیارهای انتخاب یک مدیر را بر سه بخش مرتبه و جایگاه والای علمی، داشتن فن و هنر مدیریت و نهایتا دارا بودن مقبولیت در میان سایرین دانست، بر همین مبنا اینجانب نیز ضمن تشکر از زحمات آقای دکتر زنگنه، آقای دکتر امیراحمدی را به عنوان سرپرست دانشکده جغرافیا پیشنهاد می نمایم و در نهایت شما همکاران و اعضای هیأت علمی دانشکده بایستی در یک روند دموکراتیک، رئیس دانشکده را انتخاب نمایید.”

پس از سخنان ریاست دانشگاه، برخی از اساتید و اعضای هیأت علمی به ارائه نکته نظرات و سخنان خود پرداخته و ریاست دانشگاه نیز متناسب با سئوالات طرح شده، پاسخگوی ایشان بود.

.

پس از اتمام جلسه نیز با رأی گیری مخفی میان اعضا و در جمعی صمیمی، آقای دکتر امیراحمدی با رأی قاطع به مدت ۲ سال به عنوان سرپرست دانشکده جغرافیا و علوم محیطی انتخاب گردید.

رئیس دانشگاه نیز ضمن تبریک انتخاب آقای دکتر امیر احمدی، تداوم این روند را در سایر دانشکده ها نیز یادآور شد و ابراز امیدواری کرد که این اتفاق میمون و مبارک همواره در انتخاب مدیران و مسئولان دانشگاه رعایت و نهادینه شود.

دکتر حدادنیا همچنین طی بازدیدی که از آزمایشگاه ها و کارگاه های دانشکده جغرافیا داشت، با دانشجویان در باب مسائل مختلف و رفع کمبودها و مشکلات آنان در آینده نزدیک به حول قوه الهی و با تدبیر مسئولان جدید دانشکده، به گفتگو پرداخت و راهکارهای مفیدی در این موارد به ایشان ارائه نمود.

.

شایان ذکر است که پیش از این نیز رئیس دانشکده الهیات و معارف اسلامی در فضایی دوستانه، با رأی اعضای هیأت علمی دانشکده مزبور انتخاب شده و این روند در انتخابات مدیران و مسئولان سایر دانشکده ها نیز تداوم خواهد داشت.