با حکم سرپرست دانشگاه، دکتر سیدمحمدرضا عادل، عضو هیأت علمی گروه آموزشی زبان انگلیسی به عنوان “سرپرست گروه نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت” منصوب شد.
متن حکم بدین شرح است:
جناب آقای دکتر سیدمحمدرضا عادل
عضو محترم هیأت علمی گروه آموزشی زبان انگلیسی

سلام علیکم

نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند جناب عالی به موجب این حکم به سمت “سرپرست گروه نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت” دانشگاه  منصوب می شوید.

انتظار می‌رود با پیروی از آموزه‌های اسلامی، مبانی علمی، روحیه انقلابی، راهبردهای اساسی دولت مردمی و جلب همکاری جامعه دانشگاهی و منابع انسانی حوزه مربوط تمامی امکانات مادی و معنوی دانشگاه را برای تحقق قوانین و مقررات مربوط به پیشرفت همه جانبه و احقاق حقوق دانشگاه و دانشگاهیان به کار گیرید.

توفیق روزافزون جناب‌ عالی را در پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و منویات رهبر حکیم انقلاب اسلامی حضرت آیت الله خامنه‌ای(مدظله العالی) از درگاه پروردگار متعال خواستاریم.

دکتر محمد علی زنگنه اسدی

سرپرست دانشگاه