طی حکمی از سوی رئیس دانشگاه، دکتر علی خوش سیما، عضو محترم هیات علمی گروه آموزشی مهندسی نفت به عنوان “رئیس اتاق فکر حوزه معاونت اداری، مالی و مدیریت منابع” منصوب شد.
متن حکم بدین شرح است:
جناب آقای دکتر علی خوش سیما
عضو محترم هیات علمی گروه آموزشی مهندسی نفت

سلام علیکم

نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند جناب عالی، به موجب این حکم به سمت “رئیس اتاق فکر حوزه معاونت اداری، مالی و مدیریت منابع” منصوب می شوید.

انتظار می‌رود با پیروی از آموزه‌های اسلامی، مبانی علمی، روحیه انقلابی، راهبردهای اساسی دولت مردمی و جلب همکاری و استفاده از نظرات و مشورتهای متخصصین و دلسوزان جامعه دانشگاهی، تمامی تلاش خود را برای تحقق سیاست‌های اصلی وزارت علوم تحقیقات و فناوری و بهبود ساختارها و فرایندها در جهت پیشرفت همه جانبه و پایدار علی الخصوص در حوزه اداری، مالی و مدیریت منابع دانشگاه  بکار گیرید.

توفیق روزافزون جناب عالی را در پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و منویات رهبر حکیم انقلاب اسلامی حضرت آیت الله خامنه‌ای(مدظله العالی) از درگاه پروردگار متعال خواستاریم.

دکتر محمد علی زنگنه اسدی

سرپرست دانشگاه