با حکم رییس دانشگاه، دکتر رحمان زندی، عضو محترم هیات علمی گروه آب و هواشناسی و ژئومرفولوژی به عنوان “رئیس اتاق فکر مدیریت روابط عمومی” دانشگاه منصوب شد.
متن حکم بدین شرح است”
جناب آقای دکتر رحمان زندی
عضو محترم هیات علمی گروه آب و هواشناسی و ژئومرفولوژی

سلام علیکم

نظر به پیشنهاد رئیس محترم دفتر ریاست و روابط عمومی، همچنین مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند جناب عالی، به موجب این حکم به سمت “رئیس اتاق فکر مدیریت روابط عمومی” دانشگاه منصوب می شوید.

انتظار می‌رود با پیروی از آموزه‌های اسلامی، مبانی علمی، روحیه انقلابی، راهبردهای اساسی دولت مردمی و جلب همکاری و استفاده از نظرات و مشورتهای متخصصین و دلسوزان جامعه دانشگاهی و بهره‌گیری از امکانات موجود و توانمندی نیروهای کارآمد و خدوم، در انجام شایسته وظایف و مسئولیت‌های محوله، تمامی تلاش خود را برای ارتقاء جایگاه دانشگاه حکیم سبزواری و اجرای سیاست های وزارت عتف  بکار گیرید.

توفیق روزافزون جناب عالی را در پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و منویات رهبر حکیم انقلاب اسلامی حضرت آیت الله خامنه‌ای(مدظله العالی) از درگاه پروردگار متعال خواستاریم.

دکتر زنگنه اسدی

سرپرست دانشگاه