💠طی حکمی از طرف دکتر جواد حدادنیا، رئیس محترم دانشگاه، جناب آقای دکتر ابوالقاسم امیر احمدی، دانشیار و عضو محترم هیات علمی گروه آب و هواشناسی و ژئومورفولوژی به مدت دو سال به عنوان رئیس مرکز پژوهش های جغرافیایی و مطالعات اجتماعی منصوب گردید.
🔹متن حکم صادره بدین شرح است:
جناب آقای دکتر ابوالقاسم امیر احمدی
دانشیار و عضو محترم هیات علمی گروه آب و هواشناسی و ژئومورفولوژی
با سلام
با عنایت به مراتب تعهد و سوابق ارزنده جناب عالی، به موجب این ابلاغ و با حفظ وظایف آموزشی وپژوهشی به عنوان رئیس مرکز پژوهش های جغرافیایی و مطالعات اجتماعی به مدت ۲ سال منصوب می گردید. امید است با اتکال به عنایات پروردگار متعال، در جهت پیشبرد اهداف دانشگاه با رعایت اصول قانون مداری، اعتدال گرایی و منشور اخلاقی موفق باشید.
شایسته است اقدامات خود را مبتنی بر پایش عملکرد پژوهشی و بر اساس خرد جمعی کلیه اعضای محترم آن مرکز به منظور افزایش سهم در تولید علم دانشگاه و انجام پژوهش های نیاز محور در ارتباط با جامعه، تنظیم و اجرا نمایید. از خداوند متعال توفیق روز افزون شما را خواستارم.
دکتر جواد حدادنیا