با حکم رئیس دانشگاه، دکتر مرتضی رضایی مدیر مراکز رشد، توسعه و انتقال فناوری  به عنوان “رئیس پردیس علم و فناوری سبزوار” منصوب شد.

متن حکم بدین شرح:

جناب آقای دکتر مرتضی رضایی
مدیر محترم مراکز رشد، توسعه و انتقال فناوری

سلام علیکم

با عنایت به پیشنهاد معاون محترم پژوهش و فناوری به شماره نامه ۱۳۸۲۸ مورخ ۱۴۰۲/۰۳/۲۱ و نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجربیات ارزنده جناب عالی به موجب این حکم با حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی به عنوان “رئیس پردیس علم و فناوری سبزوار” منصوب می گردید.

امید است با اتکال به عنایات خداوند متعال و برنامه ریزی و استفاده از توان جمعی و تعامل سازنده با سایر  همکاران در راستای توسعه زیرساخت های لازم برای رشد فعالیت‌های دانایی محور فناوری در شهرستان سبزوار بیش از پیش موفق و مؤید باشید.

توفیق روزافزون جناب‌ عالی را در پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و منویات رهبر حکیم انقلاب اسلامی حضرت آیت الله خامنه‌ای (مدظله العالی) از درگاه پروردگار متعال خواستاریم.

دکتر محمد علی زنگنه اسدی